Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Вітаємо з 95-річчям!

Дата: 25.10.2022 14:19
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

24 жовтня своє 95-річчя відзначила жителька села Святець Лідія Семенівна Швед.

З нагоди свята іменинницю привітав селищний голова Михайло Тененев, вручив їй грамоту Теофіпольської селищної ради та подарунки.

- Шановна Лідіє Семенівно! Доля вела вас непростими стежками. Ми сьогодні віддаємо шану мудрості і силі духу, з якими ви пережили всі випробування. Дякуємо за вашу працю! Зичимо міцного здоров'я та Божого благословення. Бажаємо зустріти ще не один ювілей у доброму настрої поруч із близькими Вам людьми, - побажав селищний голова.

Долучились до привітань староста села Яна Павлюк, діловод загального відділу апарату селищної ради Ірина Вишневська, представники відокремленого підрозділу ветеранів України Теофіпольської територіальної громади Володимир Кобера та Іван Сут, голова Святецького споживчого товариства Марія Муляр.

Лідія Семенівна охоче поділилася з гостями своїми родинними спогадами із дитинства, нелегких життєвих сторінок, адже їй та рідним довелося пройти чимало випробувань та буремних подій, непростих і вирішальних моментів минулих років та сьогодення.

Ми усією громадою вітаємо нашу ювілярку! Низький уклін вам, Лідіє Семенівно, за ту складну життєву дорогу, по якій ви пройшли гідно, бувши учасником і свідком багатьох історичних подій і працюючи на благо майбутнього покоління. Бажаємо міцного здоров’я, довгих літ щасливого та мирного життя, нехай воно завжди наповнюється радістю від усвідомлення того, скільки важливих справ було зроблено за всі ці роки. Хай здоровими і щасливими зростають ваші онуки та правнуки. Нехай у родині панують злагода і спокій, а оселя повниться достатком! Довгих і щасливих років життя та Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь