A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

На Теофіпольщині відзначили День громади.

Дата: 20.10.2022 16:00
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

На Теофіпольщині відзначили День громади.

Наша громада ще зовсім юна, їй виповниться лише два роки. Це роки формування, становлення і вони були по-справжньому важкими для нас і нашої країни: з початку створення ми боролися з ковідом, а від 24 лютого цього року – із російським ворогом. Але, попри все, увесь цей час ми розвивалися, формували міцний фундамент для побудови успішної громади. А зараз згуртувалися навколо спільної мети – Перемоги у війні з російським окупантом і стали єдиним фронтом на захисті країни. Хтось зі зброєю в руках охороняє наш сон, хтось зі щирими молитвами готує смаколики, плете маскувальні сітки, збирає продукти, купує авто для ЗСУ, приймає і допомагає внутрішньо переміщеним особам.

Тож 19 жовтня з нагоди відзначення Дня громади у смт Теофіполь відбулися благодійні заходи, під час яких за сумлінну, суспільно-корисну працю, активну громадську позицію та діяльність, чуйність, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерського руху у громаді селищний голова Михайло Тененев вручив грамоти та подарунки Олексію Шереметі, Дмитру Приступі, Богдані Гуменюк, Катерині Сороці, Віктору Ящуку, Юрію Максименку, Діні Кравчук, Олександру Ренському та Богдану Кожану.

Також з вітальним словом виступили благочинний Теофіпольського округу православної церкви України, митрофорний протоієрей отець Василь Крисак та директор філії "Рідний край" ПрАТ «Зернопродукт» МХП Віктор Корягін.

Море неймовірних вражень та позитивних емоцій жителям громади подарував вуличний виступ гурту KOZAK SYSTEM в рамках проєкту "Співаймо заради Перемоги!", який реалізується за підтримки Фонду "МХП-Громаді".

Теофіпольщина - це єдина і велика сім’я, яка допомагає будувати успішну країну. Усі досягнення, якими багатий наш край, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Тож нехай щастя та добробут живуть на кожній вулиці, в кожному будинку, у кожній родині, поєднуючи нас у згуртовану та успішну громаду. Миру та Перемоги нам, і нашій країні!

Дякуємо усім за небайдужість, стійкість та витримку!

Дякуємо військовим за наш захист і молимося, щоб вони якнайшвидше повернулися неушкодженими додому.

Вічна пам'ять і слава загиблим!

Все буде Україна ??

Філія "Рідний край" ПрАТ "Зернопродукт МХП"

Фонд "МХП-Громаді"

KOZAK SYSTEM



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь