Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

З нагоди відзначення Всеукраїнського дня дошкілля, Дня позашкілля, Всесвітнього Дня бібліотек та Дня працівників освіти селищний голова Михайло Тененев привітав представників цих професій.

Дата: 02.10.2022 11:00
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

З нагоди відзначення Всеукраїнського дня дошкілля, Дня позашкілля, Всесвітнього Дня бібліотек та Дня працівників освіти селищний голова Михайло Тененев привітав представників цих професій.

На жаль, цьогорічні свята не такі урочисті, як завжди, адже в нашій країні триває війна, на якій гине цвіт нашої нації.

З перших днів війни педагоги, вихователі, бібліотекарі Теофіпольської громади наполегливо працювали. Власним прикладом вони вселяли в учнів впевненість, навчали боротися і перемагати та щодня здобували перемоги на своєму, освітньому, фронті.

"Щиро дякуємо за вашу роботу, за подолання тих викликів, з якими ви зіткнулись, починаючи ще з епідемії коронавірусу. Важко знайти ті слова, які повною мірою могли б описати вашу по-справжньому героїчну працю. Адже ви сьогодні не лише як педагоги навчаєте дітей у надважких умовах воєнного часу. Ви, ще і як психологи надаєте їм підтримку і, часом, як турботливі матусі заспокоюєте та надаєте впевненість у завтрашньому дні. Ви, як справжні бійці, воюєте на освітньому фронті за національну самосвідомість. Ви гартуєте в тилу справжніх патріотів своєї держави, міцних та непереможних, щоб у майбутньому більше ніхто навіть не думав зазіхати на кордони країни героїв, " - привітав усіх присутніх селищний голова Михайло Тененев та за сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, вагомий особистий внесок у розвиток освіти, культури, навчання та виховання підростаючого покоління громади вручив грошові сертифікати і грамоти Теофіпольської селищної ради та подяки Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації педагогам і бібліотекарям Теофіпольщини.

Не залишила поза своє увагою освітян і народний депутат України Олена Копанчук . Вона особисто привітала та відзначила грамотами вчителів нашої громади за підготовку учнів, які успішно склали мультипредметний тест. Крім того, вручила нагрудний знак і грамоту Верховної ради України за заслуги перед Українським народом директору КЗ "Теофіпольська дитяча музична школа" Людмилі Черніковій.

«Любі мої освітяни. Ви героїчно працюєте, я впевнена, що і на цьому освітньому фронті у нас буде перемога. У вас є запал, натхнення, енергія, якою ви заряджаєте все навкруги. Впевнена, що невдовзі у нас буде той розвиток, до якого ми вже розпочали спільно йти і разом обов'язково отримаємо бажаний результат," - зазначила, під час виступу, Олена Євгенівна.

Також зі словами подяки за щоденну працю, оптимізм та натхнення вручили педагогам грамоти радник голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк Лариса Томчук та голова профспілкової організації Ніна Киричок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь