A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Теофіпольської селищної ради

Дата: 28.09.2022 15:03
Кількість переглядів: 153

Фото без опису

27 вересня 2022 року, під керівництвом селищного голови Михайла Тененева, відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Теофіпольської селищної ради.

Під час наради було обговорено питання про стан створення та функціонування підрозділів місцевої та добровільної пожежної охорони, розвиток добровольчого пожежного руху і було вирішено активізувати роботу з керівниками підприємств, установ, організацій державної, комунальної та приватної форми власності, громадянами, які проживають на території селищної ради, щодо відбору бажаючих стати його учасниками.

Також члени комісії детально обговорили стан готовності інфраструктури громади до осінньо-зимового періоду 2022-2023 року, який цьогоріч в умовах воєнного стану очікується вкрай складним. Наразі вже триває активна підготовка господарського комплексу до життєзабезпечення громади у холодну пору року. До цього процесу долучені всі відділи, комунальні установи та підприємства селищної ради, Сектор поліцейської діяльності №1 відділу поліції №2 ХРУП ГУНП в Хмельницькій області, Теофіпольська дільниця АТ «Хмельницькгаз», Теофіпольське управління ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, Теофіпольський РЕМ АТ «Хмельницькобленерго, Хмельницька філія ПАТ «Укрателеком» 36 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Хмельницькій області, Теофіпольське районне лабораторне відділення Хмельницького місьміжрайонного відділу ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр» Міністерства охорони здоров’я України, ТОВ «ПЕРША ПОДІЛЬСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» та ПрАТ «Теофіпольський цукровий завод».

Одним із найактуальніших у цій темі залишається питання підготовки до нового опалювального сезону, який проходитиме в умовах воєнного стану та на фоні тотального дефіциту природного газу. Тож, цьогоріч він буде нелегким як для виробників теплової енергії, так і для споживачів. Наразі у КП «Теофіпольлісвод», яке є надавачем послуг із централізованого постачання, тривають роботи по ремонту і технічному переоснащенню котелень та реконструкція теплових мереж.

Селищний голова Михайло Тененев зазначив, що в умовах війни держава гарантує не підвищувати тариф, але зі свого боку населення має забезпечити економію газу та вчасну сплату за отримані послуги з метою забезпечення безперебійної роботи надавачів послуг.

Адже рівень тепла помешкання залежить не лише від роботи обладнання, а й від стану теплоізоляції внутрішньобудинкової системи опалення, тому мешканцям житлових будинків необхідно її оновити та утеплити вікна і двері.

Також обговорили на засіданні роботу енергетичної галузі у нашій громаді. У рамках підготовки до осінньо-зимового періоду спеціалісти Теофіпольського РЕМ АТ «Хмельницькобленерго» проводять підготовчо-відновлювальні роботи.

Крім того, на порядку денному розглянули ще два питання: про стан протипожежного захисту та підготовку закладів освіти до 2022-2023 навчального року та стан виконання заходів протипожежного захисту на об’єктах з масовим перебуванням людей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь