Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Вітаємо з 90-річчям!

Дата: 10.09.2022 11:43
Кількість переглядів: 301

Фото без опису

09 вересня 2022 року 90-та осінь ступила на поріг до Оксани Петрівни Бушинської, жительки села Шибена.

В цей день будинок ювілярки був переповнений вітаннями, побажаннями та щирими словами вдячності. Адже Оксана Петрівна все життя працювала в школі: понад десять років - вчителем початкових класів у Колісецькій восьмирічній школі, а з 1967 року і до самого виходу на пенсію - вчителем історії у Шибенському закладі освіти.

З нагоди свята іменинницю привітали заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Валентина Бабак, діловод загального відділу апарату селищної ради Галина Мартинюк, голова Відокремленого підрозділу ветеранів України Теофіпольської територіальної громади Володимир Кобера, вчителі та учні Шибенської школи, а також вдячні випускники, яких навчала Оксана Петрівна.

Ювілярка всім щиро дякувала за вітання, радо ділилася спогадами і цікавилася життям гостей. І хоч, на жаль, з віком здоров'я погіршується, але ясний розум і добра пам’ять вчительку не підводять. У розмові з гостями згадувала роки роботи в школі та учнів, яким змогла дати дорогу в життя. А розповідати було про що... Ювілярка прожила довге, нелегке і насичене життя, але бути інакше у Вчительки не може. Бо її життя – це частинки життів усіх учнів, яких довелося і словом, і власним прикладом вести в країну знань, добра, милосердя, відповідальності й людяності. І вихованці згадують Оксану Петрівну з особливою любов’ю, повагою і вдячністю за те тепло й добро, яке вона віддано дарувала їм, за ті зернини науки, які проросли міцними пагонами знань і зробили з маленьких бешкетників справжніх Людей.

Ювілярка розповіла, що поки зір не почав її підводити, увесь свій вільний час вона читала. У її списку прочитаних - сотні книг і все це історична, наукова, філософська та релігійна література. І зі свого досвіду, як історик, вона сказала впевнено те, що "Україна обов'язково переможе у війні з росією, бо інакше бути і не може".

Шановна Оксано Петрівно! Ви гордість та мудрість нашої громади! Ми щиро вітаємо вас з ювілеєм. Нехай ще довгі роки сяє для Вас тепле сонце, а Мати Божа завжди оберігає вас. Щиро зичимо міцного здоров’я, родинного затишку, душевного спокою, миру, добра і добробуту. Нехай Господь благословить Вас великими милостями і дарує ще многих і благих літ. Дякуємо вам за життєву мудрість, любов до рідного краю та разом віримо в перемогу України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь