Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Вітаємо з 90-річчям!

Дата: 10.09.2022 11:43
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

09 вересня 2022 року 90-та осінь ступила на поріг до Оксани Петрівни Бушинської, жительки села Шибена.

В цей день будинок ювілярки був переповнений вітаннями, побажаннями та щирими словами вдячності. Адже Оксана Петрівна все життя працювала в школі: понад десять років - вчителем початкових класів у Колісецькій восьмирічній школі, а з 1967 року і до самого виходу на пенсію - вчителем історії у Шибенському закладі освіти.

З нагоди свята іменинницю привітали заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Валентина Бабак, діловод загального відділу апарату селищної ради Галина Мартинюк, голова Відокремленого підрозділу ветеранів України Теофіпольської територіальної громади Володимир Кобера, вчителі та учні Шибенської школи, а також вдячні випускники, яких навчала Оксана Петрівна.

Ювілярка всім щиро дякувала за вітання, радо ділилася спогадами і цікавилася життям гостей. І хоч, на жаль, з віком здоров'я погіршується, але ясний розум і добра пам’ять вчительку не підводять. У розмові з гостями згадувала роки роботи в школі та учнів, яким змогла дати дорогу в життя. А розповідати було про що... Ювілярка прожила довге, нелегке і насичене життя, але бути інакше у Вчительки не може. Бо її життя – це частинки життів усіх учнів, яких довелося і словом, і власним прикладом вести в країну знань, добра, милосердя, відповідальності й людяності. І вихованці згадують Оксану Петрівну з особливою любов’ю, повагою і вдячністю за те тепло й добро, яке вона віддано дарувала їм, за ті зернини науки, які проросли міцними пагонами знань і зробили з маленьких бешкетників справжніх Людей.

Ювілярка розповіла, що поки зір не почав її підводити, увесь свій вільний час вона читала. У її списку прочитаних - сотні книг і все це історична, наукова, філософська та релігійна література. І зі свого досвіду, як історик, вона сказала впевнено те, що "Україна обов'язково переможе у війні з росією, бо інакше бути і не може".

Шановна Оксано Петрівно! Ви гордість та мудрість нашої громади! Ми щиро вітаємо вас з ювілеєм. Нехай ще довгі роки сяє для Вас тепле сонце, а Мати Божа завжди оберігає вас. Щиро зичимо міцного здоров’я, родинного затишку, душевного спокою, миру, добра і добробуту. Нехай Господь благословить Вас великими милостями і дарує ще многих і благих літ. Дякуємо вам за життєву мудрість, любов до рідного краю та разом віримо в перемогу України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь