Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

У п'яти закладах освіти Теофіпольської селищної ради було організовано клуби для дітей громади та внутрішньо переміщених осіб, в рамках кампанії DECIDE Summer Clubs - "Ми вдома - ми в Україні"

Дата: 08.09.2022 14:44
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Цього літа у п'яти закладах освіти Теофіпольської селищної ради були організовані клуби для дітей громади та внутрішньо переміщених осіб, в рамках кампанії DECIDE Summer Clubs - "Ми вдома - ми в Україні".

DECIDE - це швейцарсько-українських проєкт "Децентралізація для розвитку демократичної освіти".

З-поміж 200 заявок-претендентів на участь у конкурсі було обрано Теофіпольську громаду для реалізації цієї кампанії. Загалом літні клуби були організовані ще в 29 громадах України.

В рамках проєкту передбачалося проведення 10-денних активностей для дітей громади із залученням дітей внутрішньо переміщених осіб.

На Теофіпольщині заняття проводилися позмінно на базі Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Святецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Волицької гімназії, Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та Базалійської ЗОШ І-ІІІ ступенів. До цих навчальних закладів був організований підвіз з інших шкіл. Загалом у літніх активностях взяли участь 1 125 дітей.

Кожен день у клубі був особливим, неповторним, наповненим різноманітними формами роботи: цікаві ранкові розминки, спортивні і танцювальні марафони, флешмоби, квести, веселі конкурси та змагання, зустрічі з казковими героями, навчання демократії і прав дитини, творчі майстерні, малюнки на асфальті, написання листів для військових, дозвілля на свіжому повітрі, спортивні змагання, екскурсії до поліції, пожежно-рятувальної частини, туристичні мандрівки і неймовірні зустрічі.

Усі заходи були змістовними, цікавими, захопливими та повчальними.

Щиро дякуємо організаторам та учасникам кампанії за позитивні емоції та враження і приємні дитячі спогади про літо – 2022!

#decide

DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь