A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Продовжуємо розповідати про найкращі результати із Національного мультипредметного тесту (НМТ) випускників закладів освіти Теофіпольської громади.

Дата: 07.09.2022 16:47
Кількість переглядів: 103

Продовжуємо розповідати про найкращі результати із Національного мультипредметного тесту (НМТ) випускників закладів освіти Теофіпольської громади.


Крістіна Гардамала, випускниця Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, також блискуче склала НМТ: з історії України здобула 200 балів, української мови – 194.

Свою сторінку шкільного життя Крістіна завершила як успішна, працелюбна і цілеспрямована учениця, активна учасниця усіх класних і шкільних свят, позашкільних виховних заходів, яка завжди з легкістю реалізовувала усі свої креативні ідеї. Через військові дії в нашій країні до її класу прибуло 6 учнів з районів бойових дій та тимчасово окупованих територій і Крістіна, одна з перших, прийшла їм на допомогу: подружилася, підтримувала та спілкувалася з ними через соцмережі, організовувала зустрічі з однокласниками.

Всією громадою щиро вітаємо тебе, Крістіно, з чудовим результатом! Ми пишаємося тобою! Бажаємо мирного неба, здійснення усіх планів, задумів та мрій. І щоб на своїй життєвій дорозі ти підкорила ще не одну вершину, стала кваліфікованими спеціалістом, працювала на користь нашої незламної України та її вільного народу!

Також дякуємо за гарну підготовку дітей та високий рівень професіоналізму педагогічному колективу Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь