Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Спільними зусиллями жителів Новоставецького старостинського округу придбано три автомобіля на потреби Збройних Сил України.

Дата: 01.09.2022 20:16
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

Спільними зусиллями жителів Новоставецького старостинського округу придбано три автомобіля на потреби Збройних Сил України.

«Все заради Перемоги», - гасло, яке об’єднало мешканців Теофіпольщини у цей непростий для України час. І наша громада продовжує робити все можливе, щоб допомогти бійцям у «гарячих точках».

Зараз мобільність воїнів-захисників на передовій – це одна із найбільших необхідностей у стратегічних діях. Тому наявність автотранспорту стає значною перевагою у боротьбі з ворогом. Щоб максимально підтримати військових в боротьбі з російським окупантом, мешканці Новоставецького старостинського округу об’єднали зусилля - зібрали 220 тис грн. та за ці кошти придбали і відремонтували три автомобіля на потреби ЗСУ: Renault Master (2002 рік випуску) вартістю 60 480 грн., Fiat Ducato (2000 рік випуску) – 37 800 грн., Fiat Ducato (ізотермічний, 2000 рік випуску) – 68 880 грн.

Також вагомий фінанасовий внесок до цієї суми зробили Олександр Фреюк (20 000 грн), Ігор Олійник (20 000 грн) та керівник ФГ «Лан» Ігор Пархомець (40 000 грн).

Крім того, хочеться відзначити патріотизм маленьких брата і сестри - Павла та Софії Дзюбак, адже вони замість того, щоб купити солодощі, приєдналися до збору та віддали власні заощадження.

Авто були куплені за кордоном, в Польщі. Допоміг їх знайти в хорошому стані та придбати наш земляк, який зараз там навчається, Роман Михайлінчик, а перевезти в громаду - Віктор Кульчицький, Андрій Михайлінчик та Ігор Худзік.

Невдовзі транспорт буде відправлено разом із продуктами харчування та необхідними речами на передову до наших бійців.

Нагадуємо, що два тижні тому автомобілі за свої кошти вже придбали та відправили мешканці Карабіївського старостинського округу.

Щиро дякуємо усім за підтримку, активну позицію та вагомий внесок у Перемогу!

Теофіпольська селищна рада продовжує працювати в цьому напрямку і закликаємо жителів усіх старостинських округів також об’єднатися та долучатися до благодійної акції. Адже допомогти автомобілями ЗСУ – найменше, що ми можемо зробити для наших захисників і це краплинка в морі в порівнянні з тим, що роблять наші військовослужбовці для нас на передовій. Це наша маленька вдячність за можливість жити у рідній країні, в мирі та спокої.

Чекаємо на швидку Перемогу над ворогом та молимося за кожного українського солдата!

Слава Україні!

Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь