Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

За пропозицію хабаря правоохоронцям судитимуть жителя Теофіпольщини

Дата: 30.08.2022 16:40
Кількість переглядів: 440

Фото без опису

За пропозицію хабаря правоохоронцям судитимуть жителя Теофіпольщини

За результатами проведеного досудового розслідування Теофіпольським відділом Волочиської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно місцевого жителя за фактом пропозиції надання неправомірної вигоди.

Так, у серпні поточного року 27-річний чоловік запропонував 10 тис. грн інспекторам з реагування патрульної поліції сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №2 Хмельницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, намагаючись уникнути адміністративної відповідальності за відмову особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного сп’яніння, передбаченої ч. 1 ст. 130 КУпАП. Натомість співробітниками поліції було задокументовано протиправну поведінку вказаної особи.

Обвинуваченому загрожує покарання за ч. 1 ст. 369 КК України у виді штрафу від 17000 до 68000 тис. грн або обмеження чи позбавлення волі на строк від 2 до 4 років.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчими слідчого відділення відділу поліції №2 Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Начальник Теофіпольського відділу Волочиської окружної прокуратури Роман Дідух


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь