A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Теофіпольська громада вже втретє отримала продуктові набори від World Central Kitchen.

Дата: 22.08.2022 18:19
Кількість переглядів: 313

Фото без опису

Теофіпольська громада вже втретє отримала продуктові набори від World Central Kitchen.

World Central Kitchen - гуманітарна організація, заснована одним з найвпливовіших людей світу за версією журналу "Time", іспансько-американським шеф-кухарем Хосе Андерсом.

«Де б не сталося лихо, якщо люди голодують, ми будемо там. Адже воліємо їх нагодувати» - цей принцип вже 11 років сповідують у World Central Kitchen.

Це найбільша у світі організація, яка опікується харчуванням постраждалих від війни, епідемій, стихійного лиха тощо. Члени WCK уже понад 10 років підтримують людей у "гарячих" точках, бо їхня місія – дати кожному, хто опинився в біді, поживну їжу й організувати стійкі продовольчі системи.

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну команда WCK одразу почала допомагати нашим землякам, змушеним тікати з рідних домівок: на пунктах пропуску Польщі, а згодом Румунії, Молдови, Угорщини й Словаччини у довгих чергах годували жінок, дітей, бабусь, дідусів.

Тим часом все більше і більше міст та сел потребували допомоги. Й організація поширила свою турботу далі, на різні регіони України, постачаючи продукти вимушеним переселенцям.

Чергова гуманітарна допомога доставлена до Пункту надходження гуманітарної допомоги, при Комунальній установі «Центр надання соціальних послуг» Теофіпольської селищної ради для задоволення потреб внутрішньо переміщених осіб.

Дякуємо команді World Central Kitchen за продуктові набори!

Також щиро вдячні волонтерам доброї волі – мешканцям громади, які завжди активно допомагають у розвантаженні гуманітарної допомоги! Вкотре переконуємося, що українці єдині, сильні та незламні!

Запрошуємо усіх ВПО Теофіпольської громади з 23 серпня 2022 року з 9.00 до 16.00.року за адресою: смт Теофіполь, вул. Небесної Сотні, 27 (КУ "Центр надання соціальних послуг" Теофіпольської селищної ради) отримати продуктові набори.

КУ "Центр надання соціальних послуг" Теофіпольської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь