A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Про створення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку

Дата: 15.08.2022 10:32
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

Обмежене фінансування, незадовільний стан житлового фонду, недоліки у системі надання комунальних послуг свідчать, про те, що проблеми у сфері житлово-комунального господарства в громаді необхідно вирішувати шляхом проведенням реформи, яка дасть змогу створити нову економічну модель експлуатації та розвитку житлового господарства, забезпечить його надійне і високоякісне обслуговування з врахуванням інтересів мешканців.

І єдиний правильний варіант - створення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ).

Саме це забезпечить якісний ремонт будинків, їх модернізацію, покращення енергоефективності, що значно зменшить витрати жителів на комунальні послуги. Також об'єднання дасть змогу поліпшити благоустрій прибудинкових територій, забезпечити їх освітленням і відеоспостереженням, облаштувати спортивні та дитячі майданчики.

Ще у 2021 році було розроблено «Програму підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків Теофіпольської селищної ради на 2021 – 2023 роки», що дало можливість надавати фінансову підтримку ОСББ на співфінансування заходів з енергоефективності, поточних, капітальних ремонтів та реконструкцій як будівель так і внутрішніх комунікацій, виготовлення необхідної проєктної документації. Селищний голова Михайло Тененев спільно із головними спеціалістами селищної ради регулярно проводили інформаційні зустрічі, збори з мешканцями будинків, адже головна мета Теофіпольської селищної ради - створити максимально комфортні умови для проживання у багатоквартирних будинках та стати взірцем - першою громадою в Україні із 100% створенням ОСББ.

Після оголошення конкурсу з визначення управителя багатоквартирних будинків на території Теофіпольської селищної ради, жителі багатоквартирних будинків, ще раз повернулися до обговорення цього питання.

І вже є результат: зареєстровано 3 ОСББ: «Перший 2022», "Новий дім 60" та «Рідний дім 2022».

Активно розпочали свою роботу «Перший 2022». Вони проводять заходи з енергозбереження, здійснюють благоустрій, готують документи для проведення співфінансування, відповідно до програми селищної ради.

Закликаємо усіх мешканців багатоквартирних будинків самоорганізовуватися для покращення свого житла, адже тільки власник може належно подбати про своє майно!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь