A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Вперше за кілька десятків років автопарк у Теофіполі поповнився новою технікою: для потреб громади придбано грейдер та екскаватор

Дата: 15.08.2022 09:29
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

Вперше за кілька десятків років автопарк у Теофіполі поповнився новою технікою: для потреб громади придбано грейдер та екскаватор

Зараз країна переживає важкі часи: воєнне вторгнення російської федерації у нашу державу приносить багато болю, руйнування та страждання для мільйонів людей. Нас переповнюють гнів і лють на ворогів. А ще – безмежна віра у Бога, Збройні Сили України, нашу Перемогу та Україну.

У час, коли наша армія знищує ворога на передовій і тримає міцну оборону, ми маємо створювати надійний тил та допомагати розбудовувати нову Україну. І розпочати варто з себе та своєї громади.

До складу Теофіпольської громади входять 55 населених пунктів, у яких дороги переважно грунтові або з біло-щебеневим покриттям, і надзвичайно важко було обслуговувати, утримувати їх без відповідного обладнання. Тому для потреб громади було закуплено нові грейдер та екскаватор. Вони дадуть змогу надавати широкий спектр послуг: ремонтувати водопроводи, здійснювати поточний ремонт, утримувати дороги комунального значення, забезпечувати благоустрій придорожніх смуг, зимове очищення доріг від снігу, що допоможе організувати безпечний рух автотранспорту, зокрема, шкільних і маршрутних автобусів, та доставку продуктів харчування, доїзд до медичних закладів.

Звичайно, що для повноцінної і оперативної роботи дві одиниці техніки замало, адже територія громади велика, але те, що покращення будуть відчутні вже - гарантовано.

Щоб мати змогу придбати грейдер та екскаватор Теофіпольською селищною радою зроблено багато роботи ще у 2021 році, було прийнято ефективні рішення.

Крім того, у 2022 році мало відбутися ще багато позитивних змін... Але повномасштабне вторгнення змінило терміни реалізації наших планів, і все ж результат є: вперше, за стільки років, наш автопарк поповнився новою технікою, яка буде знаходитися на балансі КП "Благоустрій". Це допоможе підприємству надавати послуги, як на території громади так і за її межами, на платній основі, що дасть йому змогу стати прибутковим та бюджетоутворюючим.

Ця подія - спільне досягнення усієї громади та вагомий крок для побудови успішної і незалежної країни.

Разом - ми сила!

Разом - до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь