Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Вітаємо з 90-річчям!

Дата: 07.08.2022 16:28
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

Вже доброю традицією на Теофіпольщині стало вітати довгожителів громади. Людей, яким доля подарувала важкі життєві випробування, довголіття і наснагу дочекатись сьогодення.

Однією із таких ювілярів у нашій громаді є жителька села Гальчинці Хом'юк Марія Іванівна, яка цими днями відсвяткувала своє 90-річчя.

Із визначною подією іменинницю привітали селищний голова Михайло Тененев, староста села Людмила Бишук та голова Відокремленого підрозділу ветеранів України Теофіпольської територіальної громади Володимир Кобера. Гості побажали їй міцного здоров’я, добробуту, підтримки і уваги близьких людей, а також нагородили грамотою та вручили подарунки.

Ювілярка поділилася спогадами про свій життєвий та трудовий шлях, адже чимало довелося пережити на довгій ниві свого життя. За 90 років доля дарувала їй безліч щасливих моментів та негараздів, які вона мужньо подолала.

Шановна Маріє Іванівно! Ми усією громадою щиро Вас вітаємо! Ваш ювілей - особлива дата! Ви - гордість і мудрість нашої громади, адже Ваш життєвий шлях - приклад нам усім. Нехай ще довгі роки сяє для Вас тепле сонце, а Мати Божа веде за руку до наступного ювілею! Щиро зичимо міцного здоров’я, родинного затишку, душевного спокою. Миру, добра і добробуту, уваги і поваги від дітей, внуків та правнуків. Нехай Господь благословить Вас великими милостями і дарує ще многих і благих літ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь