A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Дорога встелена квітами, люди стояли на колінах зі сльозами суму і болю на очах - в Теофіпольській громаді попрощалися із померлим захисником Єфімом Фіткаленком.

Дата: 03.08.2022 16:09
Кількість переглядів: 257

Дорога встелена квітами, люди стояли на колінах зі сльозами суму і болю на очах - в Теофіпольській громаді попрощалися із померлим захисником Єфімом Фіткаленком.

На жаль, війна з ворогом-росією триває і продовжує забирати найкращих людей, справжніх і щирих патріотів, які стали в ряди воїнів, коли над рідною землею нависла небезпека, щоб дати відсіч агресору, зберегти нашу незалежність, нашу свободу та існування нашої держави.

І, на жаль, безжальна війна забрала ще одного Героя - нашого земляка із села Новоставці Єфіма Фіткаленка. Він ще у 2014 році, під час першого етапу підступного вторгнення росії в Україну на Сході, одним із першим став на захист наших кордонів. І як тільки рашисти розпочали повномасштабне вторгнення теж не залишився осторонь - одразу пішов захищати нас, громаду та країну.

Дуже боляче усвідомлювати, що молоде життя обірвалось в розквіті сил. Скільки доброго і світлого могло бути в нього попереду, але…

Єфім був справжнім патріотом своєї держави, хоробрим, рішучим та мужнім воїном, професіоналом, надійним побратимом - і таким він назавжди залишиться у нашій пам'яті.

Вчора, 2 серпня, бійця поховали із військовими почестями під синьо-жовтим стягом на місцевому кладовищі у селі Новоставці. Там і пролунали останні постріли військових на честь, шану і незабутню пам'ять про славного воїна, нашого молодого земляка.

Щирі співчуття рідним і близьким. Ми розділяємо біль втрати разом з вами.

Світла та вічна пам'ять Єфиму!

Герої не вмирають... Вони завжди живуть у наших серцях.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь