A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Вітаємо з 90-річчям Блажка Петра Антиповича із села Гальчинці

Дата: 23.06.2022 10:20
Кількість переглядів: 225

22 червня 2022 року святкував свій 90-річний ювілей один із найстарших жителів нашої громади – Блажко Петро Антипович із села Гальчинці.

Привітали іменинника із святом селищний голова Михайло Тененев, староста села Людмила Бишук та голова Відокремленого підрозділу ветеранів України Теофіпольської територіальної громади Володимир Кобера.

Життєвий шлях ювіляра був тернистим: пережив голодомор, в ранньому віці Друга світова війна забрала батька, відчув усі труднощі післявоєнної відбудови.

Школу закінчив у селі Шибено та поступив навчатися до Новоселицького ветеринарного технікуму (у тодішньому Старокостянтинівському районі). На перший свій вступний екзамен довелося йти пішки із Гальчинців, адже транспорту не було. Після двох років навчання, Петра Антиповича призвали до армії, де відбув п’ять років військової служби на морфлоті. Повернувшись продовжив вчитися у технікумі, а закінчивши його одружився із Тетяною Терентіївною. І вже у липні вони відзначатимуть своє залізне весілля – 65 років подружнього життя. Спільно виховали трьох дітей, дочекалися шістьох внуків та вже шістьох правнуків.

Спочатку працював завідувачем Лазучинською ветеринарною дільницею, а потім – зоотехніком у колгоспі.

Петро Антипович подякував гостям за вітання та охоче поділився спогадами про прожиті роки, які завжди були осяяні любов’ю до людей, плідною працею та вірою в щасливе майбутнє.

Шановний Петро Антиповичу!

Ми всією громадою вітаємо вас із 90-річчям! Щиро бажаємо міцного здоров’я. Хай кожний день вашого життя буде наповнений яскравими і щасливими подіями. Бажаємо Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від родини й ще довгих років життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь