A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Пройшли курси підвищення кваліфікації (дистанційний семінар-тренінг) для вчителів історичної освітньої галузі нашої громади

Дата: 16.06.2022 19:00
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

З 1 вересня 2022 року значна частина вчителів історії розпочне роботу за новим Державним стандартом базової середньої освіти та укладеними, відповідно до нього, модельними навчальними програмами. Зміст курсів, програм та форма проведення уроків зазнає змін.

Тому, відповідно до Концепції НУШ та наказу ХОІППО від 03.05.2022р. №120-но «Про проведення семінарів-тренінгів для вчителів історичної освітньої галузі у зв’язку із запровадженням Концепції реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа», 14-15 червня успішно пройшли курси підвищення кваліфікації (дистанційний семінар-тренінг) для вчителів історичної освітньої галузі нашої громади.

Супровід курсів здійснювали методист Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Галина Кенц та працівники КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Координатори курсів: директор Центру Валентина Міщишина, педагоги - тренери освітньої галузі історія Світлана Станчук (вчитель історії та правознавства Теофіпольського НВК «ЗОШ І ст - гімназія», "спеціаліст вищої категорії", «старший вчитель», голова професійної спільноти вчителів історії та правознавства) та Надія Мороз (вчитель історії та правознавства Волице-Полівської ЗОШ І-ІІІ ст, "спеціаліст вищої категорії", «вчитель-методист»).

Педагоги-тренери підготували та провели заняття з учителями громадянської та історичної освітньої галузі. Розглянули актуальні питання, що стосуються реалізації Концепції НУШ, впровадження Державного стандарту базової середньої освіти,освітніх та модельних програм навчання.

Освітянська спільнота обговорила особливості діяльнісного підходу на уроках історії та громадянської освіти, принципи оцінювання, психолого-педагогічний супровід учнів НУШ та особливості організації інклюзивного навчання.

В практичній частині семінару-тренінгу розглянуто розробку моделі робочої навчальної програми учителя історії та громадянської освіти і картки фіксації результатів навчальної діяльності учнів (формувальне оцінювання).

21 педагога успішно пройшли курси підвищення кваліфікації вчителів та усі отримають електронні сертифікати ХОІППО, які стануть перепусткою до викладання в 5-6 класах класах НУШ в наступні навчальні роки.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників щиро дякує педагогам-тренерам та колегам курсів НУШ історичної освітньої галузі.

За інформацією КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь