A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Теофіпольська громада у скорботі: зустріли і провели в останню путь Героя Богдана Колісецького, який загинув у російсько-українській війні.

Дата: 03.06.2022 09:40
Кількість переглядів: 123

Теофіпольська громада у скорботі: зустріли і провели в останню путь Героя Богдана Колісецького, який загинув у російсько-українській війні.

Вже дев’ятий рік у страшній війні в України гине наш цвіт нації. Їм би ще жити та жити, розбудовувати нашу Україну, ростити дітей, радіти, але вороги обірвали їх життя. Серед них і наш земляк із села Турівка Богдан Колісецький. Йому було лише 19 років. Він ще стільки не встиг: здійснити свої мрії, відчути повноту людського щастя.

Богдан був скромним, товариським, доброзичливим та енергійним юнаком. Щиро любив своїх рідних і близьких та свою країну. І за наш мир і спокій він віддав найдорожче - своє життя. Гідно виконав військовий обов’язок із захисту незалежності, територіальної цілісності та суверенності України.

Важко передати словами горе рідних, які втратили сина, брата, внука, свою надію та опору. Ніщо не в змозі залікувати їх зранені серця. У ці гіркі хвилини щиро поділяємо горе сім'ї та разом із усією громадою схиляємо голови у глибокій скорботі.

Пам'ять про тебе, Богдана, назавжди залишиться в наших серцях! Герої не вмирають.

Дякуємо, що боровся за нас, наш край, нашу свободу і незалежність! Ми у вічному боргу перед тобою і ніколи не пробачимо цим нелюдам-рашистам!

Вічна слава Героєві!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь