Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

3Д моделювання в сучасному світі. Перспективи та розвиток

Дата: 13.05.2022 20:25
Кількість переглядів: 219

Фото без опису

13 травня – Всесвітній день техніки для майбутнього. Головна мета цієї події – привернути увагу людства до важливості технологічного розвитку та підвищити поінформованість про технології майбутнього і їх використання.

?Саме тому сьогодні учителі Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Лілія Давидюк та Олександр Ящук в онлайн форматі провели інтегрований урок з фізики та інформатики на тему: «3Д моделювання в сучасному світі. Перспективи та розвиток» для учнів 10 та 11 класів.

Вчителі продемонстрували дітям роботу 3Д принтера, розповіли про особливості його використання, надрукували модель тримача для телефону (маленький гіпопотам – див.фото). Для онлайн зв'язку з старшокласниками використовували інтерактивну панель.

Все це відбувалося у новій STEM- лабораторії, яку було закуплено для кабінету фізики, завдяки роботі народної депутатки України Олени Копанчук: за її сприяння виділено субвенцію з державного бюджету і на умовах співфінансування з бюджетом Теофіпольської селищної ради було придбано все необхідне обладнання в рамках програми "Спроможна школа для кращих результатів".

До речі, опубліковані світлини вчителі зробили за допомогою фотоапарата «Canon», що надійшов у складі фотостудії як однієї зі складових кабінету.

?Очі дітей загорілися і засяяли від зацікавленості – і це стало найбільшою мотивацією працювати, не зупинятися на досягнутому, а розвиватися далі, сприяти творчому розвитку учнів.

?Теофіпольська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 завжди була потужним і креативним осередком освітнього процесу. А з такими можливостями вона розвиватиметься ще більше, надаватиме освітні послуги ще якісніше. Тепер здобувачі освіти отримуватимуть не лише знання, а й практичні вміння і навички, так необхідні кожному в майбутньому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь