A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Засідання професійної спільноти вчителів української мови та літератури

Дата: 13.05.2022 10:33
Кількість переглядів: 276

Працівники КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Теофіпольської селищної ради 12 травня 2022 року в онлайн – просторі провели засідання професійної спільноти вчителів української мови та літератури закладів загальної середньої освіти на тему: «Вимоги до обов’язкових результатів навчання. Формувальне оцінювання».

Зустріч розпочалася із хвилини мовчання: вшанували всіх, хто загинув у боротьбі за територіальну цілісність України.

Обговорили питання:

1. Завершення 2021-2022 навчального року: алгоритми і рекомендації, оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти 5-11класів: орієнтовні контрольні роботи, національний мультипредметний тест (блок «Українська мова»), консультативно-методична допомога у створенні курсів української мови та розмовних клубів у закладах загальної середньої освіти – Валентина Міщишина, директорка ЦПРПП Теофіпольської селищної ради.

2. Вимоги до обов’язкових результатів навчання на уроках української мови та літератури, підготовка до мультипредметного тестування у 2022. Алгоритм написання мотиваційного листа - Людмила Стаднік, голова професійної спільноти, вчитель української мови та літератури, «старший учитель» Теофіпольської ЗОШ І – ІІІ ступенів №2

3. Підвищення результативності навчання шляхом організації ефективної взаємодії вчителя та учнів на уроках української мови та літератури – Світлана Токарська, вчитель української мови та літератури, «старший учитель» Теофіпольського НВК «ЗОШ І ст. – гімназія».

4. Організація освітнього процесу на уроках української мови та літератури під час дистанційного навчання – Світлана Яцюк, вчитель української мови та літератури, «учитель-методист» Поляхівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.- колегіум».

Учасники спільноти зазначили, що не варто зупинятися на досягнутому у вивченні української мови, адже вона є однією із найважливіших цеглинок у фундаменті нашої нації.

Дякуємо колегам за співпрацю!

За інформацією КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь