Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Засідання професійної спільноти з проблеми «НУШ як нові горизонти професійного зростання вчителя-природничника»

Дата: 22.04.2022 11:00
Кількість переглядів: 379

Фото без опису

Працівники КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Теофіпольської селищної ради 21 квітня 2022 року з метою здійснення консультативної підтримки професійної спільноти вчителів біології та хімії в онлайн-просторі провели засідання професійної спільноти з проблеми «НУШ як нові горизонти професійного зростання вчителя-природничника».

Засідання професійної спільноти вчителів початкових класів розпочалося із хвилини мовчання: вічна пам’ять кожному, хто загинув за нашу Україну!

Директор ЦПРПП Теофіпольської селищної ради Валентина Міщишина акцентувала увагу на нормативних документах щодо завершення 2021-2022 навчального року.

Зазначила, що на заклади загальної середньої освіти надіслано для врахування в роботі інформаційно-методичний вісник «Орієнтир» №2 Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (Спецвипуск «Завершення 2021/2022 навчального року: алгоритми і рекомендації»).

Вчитель біології та хімії, «старший учитель» Новоставецького ліцею, голова професійної спільноти Галина Кравчук наголосила у своєму виступі на нові горизонти професійного зростання вчителя-природничника в умовах НУШ.

В практичній частині заняття поділились досвідом:

Консультант ЦПРПП, вчитель хімії Гальчинецької ЗОШ І-ІІІ ст. Світлана Богуцька звернула увагу на особливості викладання хімії в умовах дистанційного навчання. Крім цього, було обговорено питання вибору модельних навчальних програм природничої освітньої галузі для 5- го класу НУШ;

Вчитель біології, «старший учитель» Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Юлія Наконечна показала фрагмент уроку біології в 7 класі: етап уроку «Актуалізація опорних знань», вправа «Мозковий штурм»;

Вчитель біології та хімії Теофіпольського НВК «ЗОШ І ст.-гімназія» Наталія Сагадюк продемонструвала фрагмент уроку з хімії в 10 класі по темі: «Вуглеводи, класифікація вуглеводів. Глюкоза. Хімічні властивості глюкози».

Дякуємо освітянам за конструктивну зустріч!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь