A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Пройшов вебінар з питань організації дистанційного навчання з фізичної культури та предмету «Захист України» в умовах воєнного стану

Дата: 05.04.2022 15:27
Кількість переглядів: 366

Фото без опису

Працівники КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Теофіпольської селищної ради 5 квітня 2022 року, з метою здійснення консультативної підтримки професійної спільноти вчителів фізичної культури та предмету «Захист України», в онлайн – просторі провели вебінар з питань організації дистанційного навчання з фізичної культури та предмету «Захист України» в умовах воєнного стану.

Засідання розпочалося із хвилини мовчання: вшанували тих, хто загинув за нашу Україну!

Директорка Центру Валентина Міщишина зазначила, що у заклади освіти попередньо було надіслано для використання в роботі інтерактивні чек-листи «Психологічна підтримка дітей в умовах воєнного стану», листи-інформатори «Шкільне навчання під час воєнного стану», консультативний путівник за матеріалами «Освіта в умовах війни: юридична консультація», лист-роз’яснення МОН України щодо інформування та здійснення грамотних управлінських рішень в закладах освіти в умовах воєнного стану (особливості застосування норм трудового законодавства, дистанційної форми роботи під час дії правового режиму воєнного стану, зарахування дітей дошкільного віку внутрішньо переміщених осіб до закладів освіти, рекомендації батькам дітей з ООП, якщо їм потрібно отримати копію висновку про комплексну оцінку), інформаційно-методичний вісник «Орієнтир» Хмельницького обласного інституту післядипломної освіти (Спецвипуск «Організація освітнього процесу в умовах воєнного стану), наказ МОН України від 01.04.2022року №290 «Про затвердження методичних рекомендацій щодо окремих питань завершення 2021/2022 навчального року».

Володимир Кравчук, голова професійної спільноти вчителів фізичної культури та предмету «Захист України», вчитель фізичної культури Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, звернув увагу колег на питанні методичного супроводу дистанційного навчання учнів з фізичної культури та предмета «Захист України» в закладах загальної середньої освіти.

Консультант Центру Світлана Богуцька акцентувала на організації та проведення навчально-польових зборів учнів 11 класу в умовах дистанційного навчання та воєнного стану в країні.

Галина Лірук, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, проінформувала вчителів фізичної культури щодо доступних спортивних залів, майданчиків, стадіонів та інших споруд для здобувачів освіти в період воєнного стану.

Поділились досвідом та показали фрагменти уроку дистанційного навчання вчителі фізичної культури закладів загальної середньої освіти:

Дистанційне навчання. Комплекс вправ на модуль «Легка атлетика». Розминка - вчитель фізичної культури Волицької гімназії Юрій Томчук;

Дистанційне навчання.Модуль «Футбол»-підготовка до занять футболом.Розминка" - вчитель фізичної культури Волице-Полівської ЗОШ І-ІІІ ст. Володимир Кратасюк;

Дистанційне навчання. Модуль «Волейбол» - вчитель фізичної культури Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Майя Степанюк.

Дякуємо освітянам за конструктивну зустріч!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь