A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Про допомогу внутрішньо переміщеним особам

Дата: 05.04.2022 11:46
Кількість переглядів: 206

Фото без опису

Після обстрілів та бомбардувань російськими військами українських міст та сіл, частина людей вимушена переїжджати у більш безпечні регіони.

Теофіпольська громада не залишається осторонь: активно приймає внутрішньо переміщених осіб, які прибули до нас із "гарячих точок" України і працює над якісним та швидким їх забезпеченням.

За період рашистського повномасштабного вторгнення в КУ "Центр надання соціальних послуг", як координаційному центрі по роботі з внутрішньо переміщеними особами, було зареєстровано 3160 осіб. Для потреб евакуйованих громадян в громаді забезпечені місця, де є можливість переночувати, організовано харчування, доступна гаряча вода та інші речі першої необхідності.

Люди, що прибувають та залишаються в нашій громаді поселяються по місцях, які надають для користування місцеві жителі, також для цього залучені і окремі комунальні заклади. Загалом ситуація з прийомом та транзитом евакуйованих осіб злагоджена та повністю контролюється.

Але все ж таки потреба в житлових приміщеннях для розселення людей залишається актуальною. Тому просимо, за можливості, повідомляти про вільні будинки та бажання здати житло чи надати безкоштовно для проживання переселенців.

Також внутрішньо переміщені особи у Центрі можуть отримати: продукти харчування, засоби гігієни, медичні препарати, дезінфекційні засоби, постільна білизна, ковдри, подушки та інші речі повсякденного вжитку.

Звертайтеся за адресою: смт Теофіполь вул. Небесної Сотні, 27

тел. 097 649 94 15 Мирослава Майдан



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь