A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Свою єдність черговий раз демонструють мешканці Волицеполівського старостинського округу.

Дата: 01.04.2022 18:46
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

Російсько-українська війна об’єднала усіх українців: кожен прагне жити в суверенній, незалежній державі і робить усе можливе, щоб навіть сліду окупанта не залишилося на Українській землі. Навести лад у своєму селі – ще один крок до перемоги, адже ми формуємо надійний тил для наших військових і маємо створити максимально комфортні умови проживання у громаді.

Свою єдність черговий раз демонструють мешканці Волицеполівського старостинського округу. Нещодавно староста Наталія Щерінська об’єднала жителів сіл і їх спільними зусиллями було проведено прибирання місць загального користування на своїй території. Працювали згуртовано, тому й зробити вдалося чимало.

І сьогодні, 01 квітня 2022 року, за ініціативи старости, у селі Волиця-Польова відбулися загальні збори, за участю селищного голови Михайла Тененева, щодо вирішення нагальних проблем благоустрою. Під час зустрічі, після активного обговорення, для того, щоб і надалі підтримувати чистоту і порядок у своїх населених пунктах, створено ініціативну групу у складі трьох чоловік, які, у співпраці з органами місцевого самоврядування, контролюватимуть та зберігатимуть охайний вигляд місць загального користування. І вже невдовзі, згідно з рішенням виконавчого комітету, буде проведено зрізання аварійних та сухостійних дерев. Крім того, із селищним головою люди обговорили і культурне життя сіл та було вирішено на базі сільського будинку культури організувати коворкінг: відтепер з вівторка по суботу з 09.00 год. до 18.00 год. молодь зможе там проводити своє дозвілля та скористатися безкоштовним інтернетом.

Також, з перших днів російського вторгнення, жителі старостинського округу організували справжній «кулінарний батальйон» і щодня трудяться на кухнях, щоб смачно і по-домашньому нагодувати українських захисників, зокрема і військових із місцевої територіальної оборони. Страви готують із власних продуктів, крім того, допомогу регулярно надають керівник СГВК «Олійники» Василь Демчук, керівник відділку ТОВ «Україна 2001» с. Волиця-Польова Микола Гуменюк, керівник відділку ТОВ «Україна 2001» с. Колки Юрій Гаврилюк, підприємці Валентин Цимбалюк та Юрій Ангелюк.

Варто зазначити, що сьогодні кожен житель Теофіпольської громади – волонтер, який плете маскувальну сітку, допомагає збирати потрібні речі для людей із евакуйованих територій, готує смаколики для Збройних Сил України та територіальної оборони.

Ми щиро дякуємо усім!

Зараз, як ніколи, важлива ваша підтримка, адже вона наближає нашу перемогу!

Все буде Україна!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь