A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Сади Перемоги: ніщо не зупинить ідею, час якої настав

Дата: 29.03.2022 17:57
Кількість переглядів: 286

Фото без опису????Ніщо не зупинить ідею, час якої настав!


????Ми переконані, що ви вже підготувалися до весни, і в кожного в арсеналі є насіння, лопати та добрива. Адже цього року нам як ніколи потрібно виростити гарний врожай ????Саме тому ми запускаємо всеукраїнську кампанію “Сади Перемоги”, яка спрямована на ефективне використання всіх доступних земельних ділянок для вирощування продуктів харчування, щоб не допустити продовольчої кризи в Україні.

Чому ця ініціатива важлива для України?

????Через війну, яку розпочала Росія проти України, дії у 2022 році ми можемо недоотримати близько 42% щорічного врожаю зернових і зернобобових; 53% врожаю гречки; 68% врожаю помідорів; 36% врожаю картоплі, 46% врожаю цибулі; 38% врожаю моркви; 45% врожаю огірків, 32% врожаю капусти; 35% врожаю буряків та багатьох інших культур, що вирощувалися на наших територіях. На практиці це означає, що третина українців матимуть проблеми в отриманні достатньої кількості харчових продуктів – і це реальна загроза, яка вимагає швидкої та дієвої відповіді.

Як ми плануємо діяти?

????Ми будемо надавати консультаційну підтримку громадам та домогосподарствам як організувати Сади Перемоги, як вирощувати ефективно, як зберігати та переробляти вирощену продукцію, а також активно заохочувати кожну українку та українця долучитися до вирощування вдома ????????????????????????????

Хто з нами?

????Ми - проєкт міжнародної технічної допомоги «Супровід урядових реформ в України» (SURGe), що впроваджується Alinea International за фінансової підтримки Уряду Канади. Кампанію “Сади Перемоги”активно підтримують Міністерство розвитку громад та територій України та Міністерство аграрної політики та продовольства України . А ще ми переконані, що цю кампанію підтримає кожна обласна військова адміністрація, кожна громада та наші міжнародні партнери!

Як долучитися?

????Мільйони українців мають дачі та городи, ба більше - балкони й прибудинкові ділянки, які сьогодні можуть стати зброєю проти окупанта. Тож кожен з нас має посадити свій Сад Перемоги!

??Слідкуйте за нашими новинами в соцмережах, поширюйте інформацію серед друзів та знайомих, і дізнавайтеся більше інформації про «Сади Перемоги» на сайті sadyperemohy.org

#VictoryGardensUA #СадиПеремоги #ГородніВійська #СадиДляПеремоги 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь