A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Допомога внутрішньо переміщеним особам

Дата: 21.03.2022 11:44
Кількість переглядів: 314

Фото без опису

26-та доба широкомасштабного російського вторгнення в Україну. Українці докладають максимум зусиль, щоб витримати важкий удар, завданий сусідньою державою-агресором.

Теофіпольська громада не залишається осторонь боротьби, а з першого дня формує надійний тил для наших захисників та активно допомагає внутрішньо переміщеним особам (ВПО), які евакуюються до нас на тимчасове проживання.

Зокрема, працівники КУ «Центр надання соціальних послуг» проводять оперативну роботу: реєструють ВПО з метою з’ясування потреб цих осіб, надають ряд соціальних, інформаційних, юридичних та психологічних послуг.

Також при Центрі створено пункт надання гуманітарної допомоги: людей забезпечують сезонним одягом, санітарно-гігієнічними засобами, іграшками тощо.

Теофіпольською селищною радою закуплено матраци, постільну білизну, ковдри для облаштування місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб.

У нашу громаду вже прибуло понад 2000 переселенців із 19 областей (найбільше із Київської та Харківської). Більша частина ВПО вже з перших днів була розселена у приватному секторі. Також визначено місця для тимчасового перебування громадян, які постраждали під час воєнних дій, у закладах освіти. Вони обладнані і відповідають гігієнічним нормам (є душові кабінки, гаряча вода, опалення, спальні місця, трьох разове харчування).

Гуманітарну допомогу через Агенцію місцевого розвитку активно передають жителі громади та волонтери. Зокрема, наші земляки Наталія Іздебска та Роман Бабак створили Благодійний фонд TeofiPolske Serce, до якого долучаються усі небайдужі люди за кордоном, і безперервно надають підтримку нашій громаді та військовим частинам нашої країни.

Благодійний фонд Вадима Лейві «На благо України» регулярно допомагає внутрішньо переміщеним особам: за його сприяння заклад освіти був облаштований душовими кабінами, безперервно надаються продукти харчування та засоби гігієни тощо. Також наразі формуються безкоштовні продуктові набори, які невдовзі надаватимуть одиноким особам похилого віку та сім’ям, що перебувають у складних життєвих обставинах.

В постійній і активній співпраці з громадською організацією «Благодійний центр «Довіра» ми підтримуємо найменших громадян нашої держави.

Дякуємо всім! Віримо в ЗСУ! Разом до перемоги! Все буде Україна!

Слава Україні!

Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь