A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Вже протягом кількох днів світ спостерігає безпрецедентну та брутальну військову агресію Російської Федерації проти України.

Дата: 27.02.2022 10:21
Кількість переглядів: 161

Фото без опису

Вже протягом кількох днів світ спостерігає безпрецедентну та брутальну військову агресію Російської Федерації проти України. Шукаючи виправдання для свого безпідставного та несправедливого вторгнення до України, Російська Федерація вдалася до цинічного перекручування найсерйозніших зобов’язань міжнародної спільноти щодо прав людини.

У 1948 році, переживши жахи Другої світової війни, міжнародне співтовариство об’єдналося для створення Конвенції про запобігання злочину геноциду та покарання за нього. Разом, світ визначив злочин геноциду та взяв на себе зобов’язання запобігати та карати за нього. Але Російська Федерація перекрутила саме поняття геноциду та найсерйозніші договірні зобов’язання щодо нього, аби виправдати вторгнення до України та власні грубі порушення прав людини. Вище військово-політичне керівництво Російської Федерації публічно здійснило спробу виправдати власну агресію проти України як засіб запобігання та покарання геноциду, який нібито відбувається в нашій державі.

Ця нахабна маніпуляція не має під собою жодної реальної підстави, про що відомо всьому світові. Україна рішуче заперечує твердження Росії про геноцид і заперечує будь-які спроби використовувати подібні маніпулятивні твердження як нібито привід для протиправної агресії. Злочин геноциду визначено в Конвенції про геноцид, і відповідно до цієї Конвенції, заяви Росії є безпідставними та абсурдними.

Протиправні дії Росії і особливо їх виправдання заявами про геноцид є зневагою до Конвенції про геноцид і роботи всього міжнародного співтовариства задля запобігання та покарання найтяжчих світових злочинів.

Росія має негайно припинити свою незаконну агресію проти України під цим безпідставним приводом.

Російська брехня є навіть більш вульгарною та іронічною, оскільки судячи з усього саме Росія планує акти геноциду в Україні. Росія навмисно вбиває та завдає серйозних поранень представникам Українського народу. Ці дії слід розглядати разом із риторикою президента Путіна, що заперечує саме існування українського народу, що наводить на думку про навмисні вбивства Росією з метою геноциду.

https://bit.ly/3vjezFe


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь