A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Вшановуємо пам'ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2022 13:05
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

20 лютого український народ відзначає День пам'яті Героїв Небесної Сотні. Тож, сьогодні біля Пам'ятного знаку усім захисникам суверенної, незалежної, Богом благословенної України відбувся мітинг-реквієм «Гідності хай промінь не згасає».

У заході взяли участь селищний голова Михайло Тененев, працівники апарату Теофіпольської селищної ради та усі небайдужі жителі громади.

- Будуючи нову державу, ми не маємо права забути, за що загинула Небесна Сотня. Для нас є святим обов’язком вшанувати Героїв! Схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто ціною власного життя відстояв щасливе завтра нашої Української Держави, - зазначив, під час виступу, селищний голова.

Крім того, Благочинний Теофіпольського округу православної церкви України митрофорний протоієрей отець Василь Крисак зачитав молитву за Україну та разом з усіма помолився за світлу пам'ять і упокій Героїв Небесної Сотні.

Також учасники заходу вшанували Героїв хвилиною мовчання і, під звучання Гімну Небесної Сотні - "Пливе Кача", поклали квіти до Пам'ятного знаку усім захисникам.

Українці - свідомий і відповідальний народ, здатний відстоювати свій вибір. Ми продемонстрували історичний приклад того, як солідарність, братерство і взаємоповага між сотнями тисяч людей згуртовує їх довкола спільної мети. Український народ відчув потребу в єднанні, повірив у своє майбутнє і довів, що у нації, яка вийшла на Майдан і заявила, що спроможна на захист своєї свободи, є велике серце і високий дух. Але шанс на зміни дістався дорогою ціною - ціною людських втрат. Вічною раною на серці кожного українця буде пам'ять про Героїв Небесної Сотні та воїнів АТО/ООС, кожен з яких віддав за свої переконання найвищу ціну - власне життя.

Вічна пам’ять героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь