Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Про навчальну практику студентів юридичного факультету

Дата: 01.02.2022 16:18
Кількість переглядів: 340

Фото без опису

Навчальна практика студентів юридичного факультету є важливою складовою частиною навчального процесу. При проходженні навчальної практики студенти не тільки закріплюють і поглиблюють теоретичні знання, одержані в процесі вивчення загальних та спеціальних юридичних навчальних дисциплін, а й набувають уміння та навички правозастосовчої практичної діяльності.

До Теофіпольської селищної ради звернулись студенти юридичних факультетів з вищих навчальних закладів, щоб пройти навчальну практику, ознайомитись з сучасними методами, формами управлінської діяльності органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб, а також з структурою та функціонально-організаційними особливостями діяльності органів місцевого самоврядування.

01 лютого 2022 року майбутні юристи були присутні на позачерговій сесії Теофіпольської селищної ради. Крім того, спостерігали за роботою постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, промисловості та підприємництва, регуляторної політики і отримали багато позитивних вражень.

В процесі навчальної практики головні спеціалісти юридичного відділу Теофіпольської селищної ради будуть допомагати майбутнім фахівцям юриспруденції аналізувати ситуації, які вимагають застосування норм права, давати їм юридичну оцінку, а також намагатимуться розширити їх уявлення про сумлінне виконання обов’язків посадових осіб, правової культури та професійної етики юриста.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь