A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Дата: 26.01.2022 16:00
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

26 січня 2022 року, під керівництвом селищного голови Михайла Тененева, дистанційно відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Зокрема, на комісії розглянули питання про заходи щодо запобігання поширенню на території Теофіпольської селищної ради гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

У зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації на території селищної ради, відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

КОМІСІЯ ВИРІШИЛА:

1. Головному лікарю КНП «Теофіпольський ЦПМСД» активізувати роботу щодо здійснення масової вакцинації населення, у тому числі бустерної дози.

Термін: постійно.

2. Директору КНП «Теофіпольська багатопрофільна лікарня»:

- забезпечити розгортання ліжкового фонду для лікування хворих на коронавірусну інфекцію відповідно до потреби;

- здійснювати заходи щодо щоденного моніторингу забезпечення киснем;

Термін: на період карантину.

- з метою організації безперебійного постачання кисню забезпечити укладання договорів на постачання кисню не менше ніж з 3 окремими виробниками (постачальниками).

Термін: до 04 лютого 2022 року.

3. Рекомендувати керівникам закладів загальної середньої освіти запровадити дистанційну форму навчання у закладах загальної середньої освіти в період з 27 січня 2022 року до 14 лютого 2022 року в тому числі учнів 1-4 класів, крім здобувачів спеціальних закладів освіти, та відвідування закладів дошкільної освіти.

Термін: до 14 лютого 2022 року.

4. Рекомендувати старостам, підприємствам, установам, організаціям незалежно від форми власності, крім установ та закладів незалежно від форми власності, які надають фінансові, банківські та житлово-комунальні послуги, забезпечують охорону здоров’я, здійснюють продовольче забезпечення, енергозабезпечення, водозабезпечення, зв’язок та комунікації, забезпечують функціонування інфраструктури транспортного забезпечення, сфери оборони, правопорядку та цивільного захисту, об’єктів критичної інфраструктури, у період з 31 січня до 14 лютого 2022 року включно, установити для працівників режим дистанційної (надомної) роботи.

Термін: до 14 лютого 2022 року.

5. Начальнику Теофіпольського сектору поліцейської діяльності №1 відділу поліції №2 Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області (Паламарчук О.М.), начальнику Теофіпольського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області (Шевчук П.Ф.) посилити контроль за виконанням (дотриманням) протиепідемічних заходів з протидії поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 суб’єктами господарювання різної форми власності на території селищної ради.

Термін: протягом карантину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь