Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Завершення гастрольного туру театральної студії «Браво» Коров’єнського сільського клубу з виставою «За двома зайцями»

Дата: 19.01.2022 17:56
Кількість переглядів: 187

Фото без опису

????Сьогодні, 19 січня, завершився гастрольний тур театральної студії «Браво» Коров’єнського сільського клубу з виставою «За двома зайцями», що побудована за мотивами комедії відомого українського драматурга Михайла Старицького. Протягом кількох місяців жителі громади мали можливість насолоджуватися неймовірними, позитивними емоціями від перегляду однієї із найвідоміших українських класичних комедій.

?Талановиті актори не грали, а жили своїми героями. Тож, глядачі із захватом поринули у дію комедії та атмосферу перипетій.

????Ця історія сталася у Києві з Голохвастовим, який мав збиткову перукарню. Він любив шик та красиві наряди, справляти враження і вражати своєю галантністю. Сподіваючись на привабливу зовнішність, цирульник Голохвастий починає залицятися одразу до двох дівчат, але зовсім не думає про те, що за двома зайцями побіжиш, жодного не спіймаєш. Сюжет розвивається стрімко, з викриттям, розбитими мріями про кохання і повним крахом майбутніх планів.

?Гастрольний тур театральної студії «Браво» став однією із найяскравіших подій у культурному житті громади. Тож, сьогодні секретар селищної ради Роман Непотас за активну життєву позицію, професійну акторську майстерність, збереження та популяризацію народних традицій, значний особистий внесок у розвиток театрального мистецтва в Теофіпольській громаді нагородив грамотами Теофіпольської селищної ради учасників студії: Володимира Клапощука, Олену Яремко, Вікторію Ворону, Ольгу Комісарук, Антона Яремко, Світлану Ядову, Романа Ядова, Вікторію Гридіну, Назара Ангелюка та Яну Куліш. Також секретар селищної ради вручив їм квіти і подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь