A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Нове обладнання для закладів освіти

Дата: 20.01.2022 09:38
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

В нашій освіті відбуваються фундаментальні зміни: з’являються нові концептуальні підходи щодо розробки і використання новітніх технологій навчання. Реалізація переважної більшості освітянських задач наразі неможлива без використання сучасних методів і засобів інформатизації, тому надзвичайно важливо забезпечити заклади освіти відповідним обладнанням.

Завдяки роботі народного депутата України Олени Копанчук, яка посприяла виділенню субвенції з державного бюджету, на умовах співфінансування з місцевим бюджетом, було придбано у Теофіпольську ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 STEAM-лабораторію для кабінету фізики: інтерактивну панель, 3D-сканер, 3D-принтер, фото-відео студію, ноутбук, багатофункціональний пристрій (принтер-сканер-копір), програмовані електронні модулі, прилади механічні, меблі, демонстраційне і лабораторне обладнання та ін.

STEAM-освіта – це сучасний підхід до навчального процесу, що поєднує природничі науки, технічні навички, інженерію, мистецтво та точні науки. Це інструмент для підготовки кваліфікованого випускника школи, що базується на міждисциплінарному підході, наскрізних лініях, мотивації вчителя й учня, самореалізації обох сторін, партнерстві, ініціативності та підприємливості. За новою освітньою стратегією школа має спрямовувати дітей на освоєння важкого матеріалу за допомогою гри, пошуку рішень та винахідливості. Це чарівна формула заохочення дітей вивчати точні науки.

STEAM-лабораторія – це не лише окремий центр в школі, а діяльність, впроваджена у весь навчальний процес закладу, бо майбутнє за міжпредметною інтеграцією зі збереженням класичного поділу на дисципліни.

Крім того, Теофіпольська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 отримала мультимедійне обладнання: мультимедійну дошку, проектор та мобільну підставку. Це устаткування перетворить розв’язання задач і процес запам’ятовування базових понять на захопливу гру. А це особливо важливо у початкових класах, коли в учнів формується ставлення до навчання.

У відкриті STEAM-лабораторії та врученні шкільного приладдя взяли участь народний депутат України Олена Копанчук, селищний голова Михайло Тененев, заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Юлія Карбовська і Валентина Бабак та депутат Теофіпольської селищної ради Олена Лошанюк. Також вони поспілкувалися з педагогічними працівниками та обговорили проблемні питання закладів освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь