Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Зустріч представників малого бізнесу Теофіпольської громади за участі селищного голови Михайла Тененева та представників місцевої влади

Дата: 06.01.2022 17:03
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

5 січня 2022 року відбулася зустріч представників малого бізнесу Теофіпольської громади за участі селищного голови Михайла Тененева та представників місцевої влади.

Селищний голова відреагував на прохання підприємців та обговорив з платниками податків тему новацій у законодавстві щодо застосування РРО.

Під час зустрічі розглянули пропозицію підприємців змінити статус селища міського типу на село, бо на сільські населені пункти дія закону України від 20.09.2019 № 128-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» не поширюється та чому це питання не доцільно виносити на обговорення.

Також розглянули питання, які найбільше цікавлять підприємців Теофіпольської громади: надання пільгового періоду щодо притягнення до відповідальності за порушення вимог чинного законодавства у разі встановлення в ході перевірок помилок, допущених під час використання РРО та чи взагалі на часі застосування РРО в Україні.

Михайло Михайлович пояснив, що рішення стосовно застосування РРО селищна рада приймати не може, а може лише ініціювати звернення до обраного нашим округом народного депутата України – Олени Копанчук, а рішення прийматимуть Кабінет Міністрів України та Верховна Рада України.

Тож, під час засідання підприємці підготували лист-звернення до народного депутата України Олени Копанчук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь