Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Відбулася сімнадцята сесія Теофіпольської селищної ради

Дата: 24.12.2021 15:44
Кількість переглядів: 402

Фото без опису

Сьогодні, 24 грудня 2021 року, відбулася сімнадцята сесія Теофіпольської селищної ради, під керівництвом селищного голови Михайла Тененева.

Зокрема, депутати розглянули проєкти рішень про звіт селищного голови про роботу Теофіпольської селищної ради та її виконавчого комітету за 2021 рік та про звіт селищного голови щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Теофіпольської селищної ради у 2021 році.

Також секретар селищної ради Роман Непотас поінформував про виконання плану роботи Теофіпольської селищної ради за 2021 рік та затвердження плану роботи ради на 2022 рік. Він повідомив, що протягом 2021 року було проведено 14 сесій, на яких розглянуто 383 питання.

На контролі у селищній раді знаходиться 50 довгострокових програм. У звітному періоді знято з контролю 1 програму, прийнято – 36, до 13 – внесено зміни. Також на пленарних засіданнях тричі розглядались питання про хід виконання програм. Прийняття нових довгострокових галузевих програм та внесення змін до вже існуючих дало змогу поліпшити становище в різних галузях життєдіяльності Теофіпольської громади.

Депутатами селищної ради приймались звернення та заяви Теофіпольської селищної ради до центральних органів влади щодо актуальних питань розвитку територіальної громади, які неможливо вирішити на місцевому рівні, або які засвідчували позицію ради щодо загальнодержавних питань.

Протягом 2021 року відбулось 26 засідань постійних комісій селищної ради, з яких 13 - спільно.

Перед розглядом питань на комісіях та пленарному засіданні, депутатам постійно надавались консультації та роз’яснення щодо запобігання і врегулювання конфлікту інтересів.

Робота ради є активною і в міжсесійний період.

Селищним головою проводились наради з очільниками комунальних підприємств щодо підвищення ефективності використання комунальної власності, благоустрою населених пунктів територіальної громади.

Керівництвом селищної ради регулярно проводився прийом громадян. Так, на особистому прийомі побувало 79 громадян, із письмовими зверненнями по земельних питаннях звернулось 2883 громадян, з інших питань - 170 громадян. За звітний період від народного депутата Олени Копанчук та депутатів селищної ради надійшло 21 звернення.

Робота селищної ради є прозорою. Засідання постійних комісій, сесійна робота, діяльність виконавчого комітету, відділів, секторів, комунальних підприємств, старост Теофіпольської селищної ради регулярно висвітлюється на вебсайті Теофіпольської селищної ради. Також відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» там оприлюднюються результати поіменного голосування та рішення селищної ради.

Загалом до порядку денного сесії було внесено 38 питань.

Після активного обговорення, з усіх питань прийнято рішення, які будуть оприлюднено на офіційному вебсайті селищної ради, відповідно до чинного законодавства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь