Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Селищний голова Михайло Тененев привітав із Днем місцевого самоврядування

Дата: 08.12.2021 15:15
Кількість переглядів: 328

Фото без опису

Щорічно 7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування згідно з Указом Президента України від 25 листопада 2000 року. Цей день присвячений вшануванню найбільш демократичної форми правління: права територіальної громади самостійно вирішувати питання місцевого значення в межах Конституції та законів України.

З нагоди свята селищний голова Михайло Тененев привітав працівників місцевого самоврядування громади та нагородив грамотами і подарунками.

- На вас сьогодні покладена неабияка відповідальність. Створення комфортних умов проживання мешканців селищ та сіл, добробуту людей, економічний розвиток громади і захист інтересів кожного її жителя — все це вимагає щоденної самовіддачі. Саме ваша робота крок за кроком перетворює Україну на заможну, успішну та по-справжньому європейську державу. Бажаємо вам успіху, наснаги, міцного здоров’я та родинного затишку! – побажав селищний голова.

Також радник голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк Лариса Томчук нагородила грамотами Хмельницької обласної ради селищного голову Михайла Тененева та начальника загального відділу Теофіпольської селищної ради Раїсу Подчинюк.

На жаль, у зв’язку із карантинними обмеженнями, не було змоги запросити в один зал і привітати усіх працівників та ветеранів органів місцевого самоврядування. Але впевнені, що наступного року на урочистості ми зберемося єдиною великою і дружньою командою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь