A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Круглий стіл на тему: «Стратегія взаємодії щодо запобігання та протидії домашньому насильству у Теофіпольській громаді

Дата: 06.12.2021 15:47
Кількість переглядів: 263

Фото без опису

Проблема домашнього насильства – це проблема не окремо взятої родини, а проблема суспільна, проблема всієї громади. Насильство є однією з форм порушення прав людини, веде до руйнування базової основи суспільства – сім’ї, породжує дитячу бездоглядність, є однією з причин поширення соціального сирітства.

Сьогодні, проблема домашнього насильства не тільки не втратила свою суспільну значимість, а стала більш актуальною і гострою.

Уся громадськість об’єднується єдиною концепцію – реалізація комплексного, інтегрованого підходу у вирішенні проблем домашнього насилля та забезпечення ефективної практичної реалізації прав постраждалих від домашнього насильства.

06 грудня 2021 року в межах Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», під головуванням директора КУ "Центр надання соціальних послуг" Теофіпольської селищної ради Мирослави Майдан було проведено круглий стіл на тему: «Стратегія взаємодії щодо запобігання та протидії домашньому насильству у Теофіпольській ТГ.

Представники поліції, філії Державної установи «Центр пробації», сектору "Служба у справах дітей, Теофіпольського Інклюзивно - ресурсного центру, сектору соціального захисту населення Теофіпольської селищної ради, відділення соціальної роботи та соціальних послуг за місцем проживання КУ "Центр надання соціальних послуг", Теофіпольського бюро правової допомоги у загальній дискусії обговорили актуальні питання взаємодії спрямовані на поліпшення роботи з профілактики домашнього насильства у громаді а також виконання Закону України "Про запобігання та протидії домашньому насильству".

По закінченні заходу представниками установ та організацій досягнуто домовленості про співпрацю стосовно заходів запобігання та протидії домашньому насильству та дискримінації за ознакою статі.

Зі свого боку Мирослава Майдан запропонувала всім зацікавленим суб’єктам долучатися до спільних профілактичних виїздів для виявлення і профілактики випадків домашнього насильства у родинах, які перебувають на обліку у КУ "Центр надання соціальних послуг" Теофіпольської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь