A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Вийшов друком перший номер інформаційного бюлетеня «Час громади» Теофіпольської селищної територіальної громади

Дата: 06.12.2021 15:43
Кількість переглядів: 266

Шановні жителі Теофіпольської громади!

Вже вийшов друком перший номер інформаційного бюлетеня «Час громади» Теофіпольської селищної територіальної громади. З’явився він на світ з ініціативи селищної ради, ідею підтримали депутатський корпус та виконавчий комітет. Тож, 19 листопада 2021 року, на п’ятнадцятій сесії Теофіпольської селищної ради було прийнято рішення про розширення можливостей спілкування з жителями громади: видавати інформаційний бюлетень.

Його мета – забезпечення населення достовірною, об’єктивною і повною інформацією, висвітлення діяльності Теофіпольської селищної ради, її посадових осіб та депутатів, постійних комісій ради, виконавчого комітету, структур, які працюють на території громади, інформування про плани на майбутнє, шляхи їх реалізації, про спортивні та культурно-масові заходи та ін. Звичайно, ця інформація регулярно публікується у соціальній мережі «Facebook» та офіційному сайті. Але значну кількість жителів становлять люди, які не користуються Інтернетом, тому інформаційний бюлетень сприятиме безперешкодній реалізації конституційного права громадян на інформацію та свободу слова, формування активної громади через повноцінне, оперативне і неупереджене її інформування. Та врешті-решт ніякі технології не в змозі замінити друковане слово.

Сподіваємося, що такий спосіб інформування дасть поштовх до активнішої участі громадян у житті громади, сприятиме творчій ініціативі, адже саме на те, щоб розбудити в людей прагнення до змін, бажання самостійно, через органи місцевого самоврядування, вирішувати актуальні питання, розв’язувати проблеми на місцях і спрямована реформа з децентралізації в Україні.

Всі бажаючі зможуть отримати бюлетень в будівлях старостинських округів, школах, бібліотеках та інших центральних місцях населених пунктів громади. І, головне, примірник розповсюджується безкоштовно!

Вже сьогодні Теофіпольська селищна територіальна громада намагається впевнено крокувати в ногу з часом, заявляючи про себе хорошими справами, бажанням краще жити і працювати, щоб стати потужною частиною європейської країни. Звичайно, потрібно зробити багато, але разом ми все здолаємо.

Долучайтеся до змін в нашій громаді, адже лише спільна ініціативність і відповідальність кожного з нас дасть вагомі результати у майбутньому!

З повагою – селищний голова Михайло ТЕНЕНЕВ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь