Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Селищний голова Михайло Тененев відвідав відділення комплексної реабілітації осіб з інвалідністю

Дата: 03.12.2021 17:13
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

3 грудня у світі відзначається Міжнародний день інвалідів, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Сьогодні світова спільнота ще раз переосмислює все, що зроблено на підтримку людей з особливими потребами, і консолідує спільні зусилля задля їх гармонійної інтеграції у сучасне суспільство.

Відзначення цього дня – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед цими мужніми людьми, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час.

Сьогодні селищний голова Михайло Тененев спільно із заступниками селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Юлією Карбовською та Валентиною Бабак відвідали захід «Я маю право» з нагоди відзначення Міжнародного дня осіб з інвалідністю, який відбувся у Відділенні комплексної реабілітації осіб з інвалідністю КУ «Центр надання соціальних послуг» Теофіпольської селищної ради.

Вихованці Відділення танцювали, співали та брали участь в інсценівках.

Відділення комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю є одним із відділень КУ «Центр надання соціальних послуг». Головне завдання якого є здійснення комплексу реабілітаційних заходів, спрямованих на створення умов для всебічного розвитку осіб з інвалідністю, засвоєння ними знань, умінь, навичок, досягнення і збереження їхньої максимальної незалежності, фізичних, розумових, соціальних навиків, з метою максимальної реалізації особистого потенціалу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь