A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

ПротиДій домашньому насильству!

Дата: 01.12.2021 15:50
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

ПротиДій домашньому насильству!

Домашнє насильство є однією з найбільш розповсюджених у світі форм порушення прав людини. Жертвами насильства можуть бути люди будь-якого віку, статі, рівня освіти та соціального статусу. Домашнє насильство не має бути проблемою за зачиненими дверима, а особи, які потерпають від домашнього насильства мають бути захищені у правовому полі та отримувати підтримку від державних та недержавних інституцій. Проте, головним у цій складній ситуації є не мовчати, а захищати свої права, життя та здоров’я від домашнього тирана по відношенню до себе та оточуючих.

Традиційно в межах Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» Теофіпольське бюро правової допомоги проводить інформаційну кампанію «Протидій домашньому насильству». З цією метою працівники бюро організовали робочу зустріч із начальником Хмельницького районного сектору №9 філії Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області Сергієм Аньолом та провідним фахівцем з профорієнтації відділу надання соціальних послуг Теофіпольської районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості Оленою Хрустальовою.

Під час зустрічі визначено стратегії взаємодії між суб’єктами у сфері запобігання та протидії домашньому насильству з метою надання захисту і підтримки постраждалим особам.

Принагідно зазначаємо, що з метою захисту своїх прав, Ви можете звернутися до фахівців Теофіпольського бюро правової допомоги за кваліфікованою правовою допомогою за адресою: смт.Теофіполь, вул.Б.Хмельницького, 9, ІІ пов. та за тел. (03844)2-02-03.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь