A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

УВАГА! Продовжено термін подання інформації про кінцевого бенефіціарного власника юридичними особами

Дата: 26.11.2021 11:49
Кількість переглядів: 354

Фото без опису

УВАГА! Продовжено термін подання інформації про кінцевого бенефіціарного власника юридичними особами

Інформуємо Вас, що 8 жовтня 2021 року народні депутати України прийняли внесення змін до Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення», яким продовжено термін подання інформації про кінцевих бенефіціарних власників до 11 липня 2022 року.

Рішення про відтермінування необхідності внесення до ЄДР інформації про кінцевого бенефіціарного власника стосується всіх без виключення суб’єктів господарювання та громадських організацій.

Нагадуємо, що з 11 липня 2021 року набуло чинності Положення про форму та зміст структури власності. Юридичні особи, які були зареєстровані до набрання чинності Наказом про структуру власності, протягом встановленого законом терміну мають подати державному реєстратору документи для оновлення відомостей в Єдиному державному реєстрі.

Структура власності готується в довільній формі та є схематичним зображенням, на якому відображаються всі особи, які прямо або опосередковано володіють юридичною особою самостійно або спільно з іншими особами. За посилання можна переглянути зразки складання схематичного зображення структури власності:

https://mof.gov.ua/.../%D0%97%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D0....

Для внесення (оновлення) в Єдиному державному реєстрі відомостей про КБВ державному реєстратору необхідно подати:

- заяву щодо державної реєстрації юридичної особи (крім громадських формувань та органів влади) - форма 2 або заяву щодо державної реєстрації юридичної особи — громадського формування (форма 4);

- - структуру власності;

- - витяг, виписку чи інший документ з торговельного, банківського, судового реєстру, що підтверджує реєстрацію юридичної особи — нерезидента в країні її місцезнаходження у разі, якщо засновником юридичної особи виступає нерезидент;

- - нотаріально засвідчену копію документа, що посвідчує особу, яка є КБВ юридичної особи для фізичної особи — нерезидента або для резидента, якщо його документ оформлений без застосування засобів Єдиного державного демографічного реєстру. Нотаріально засвідчувати слід копії сторінок, на яких зазначені реквізити документа та прізвище, ім’я, по-батькові (за наявності) особи, якій його видано.

При цьому адміністративний збір не справляється у разі вчасного подання державному реєстратору інформації про КБВ.

Після закінчення встановленого законом терміну, адмінзбір буде справлятися у розмірі, встановленому ст. 36 Закону про державну реєстрацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь