Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Зупини насильство – обери щасливе та безпечне майбутнє!

Дата: 25.11.2021 17:15
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

?Зупини насильство – обери щасливе та безпечне майбутнє!

????Щорічно з 25 листопада по 10 грудня міжнародна спільнота підтримує акцію «16 днів проти насильства». Мета акції - покращити розуміння та обізнаність людей по всьому світу, і в тому числі – мешканців громади, про всі форми насильства та створення вільного від насильства соціального простору. Також вона проводиться задля активізації діяльності державних установ та громадських організацій, щоб об’єднати зусилля щодо захисту прав людини.

????Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Теофіпольської селищної ради також не стоїть осторонь цієї проблеми та на постійній основі працює задля добробуту кожної родини та надає ряд соціальних послуг з питань протидії та запобігання домашнього насильства??:

??1. Надає якісну і оперативну, допомогу, здійснює захист і підтримку особам, які постраждалим від домашнього насильства.

??2. Консультує з правових та соціальних питань.

??3. Залучає фахівців (психологів) для надання психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства.

??4. Здійснює оцінку потреб сім’ї/особи/дітей та допомагає шукати шляхи їх задоволення.

??5. У разі виникнення внаслідок вчинення домашнього насильства складних життєвих обставин – здійснює соціальний супровід.

??6. Проводить профілактичні заходи з кривдниками. У разі, якщо причиною насильства є наявність у кривдника залежностей – проводить мотиваційне інтерв’ю з метою спонукання проходження кривдником лікування та реабілітації.

??7. Спонукає і скеровує кривдників для проходження корекційних програм.

??8. Коли жертвою домашнього насильства стають діти – здійснює оперативні заходи за підтримки сектору «Служба у справах дітей» та ювенальної поліції з метою забезпечення прав дитини.

??9. Проводить заходи, спрямовані на організацію цікавого дозвілля дітей, що постраждали від домашнього насильства або були присутні при вчиненні домашнього насильства.

??10. Проводить профілактичні заходи серед учнівської молоді та дорослих мешканців громади спрямовані на формування стандартів позитивної поведінки, здорового способу життя та відповідального ставлення до сімейних цінностей.

??Якщо ви постраждали або стали свідком домашнього насильства — телефонуйте за номером 102 або звертайтесь за допомогою до КУ «Центр надання соціальних послуг» Теофіпольської селищної ради за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, смт. Теофіполь, вул. Небесної Сотні, 27 teof.centr@ukr.net

?Запам′ятайте! Насильство у родині - негідний приклад для дитини!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь