A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

КУ "Центр надання соціальних послуг" Теофіпольської селищної ради інформує

Дата: 23.11.2021 15:07
Кількість переглядів: 234

На виконання рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій 22.11.2021 року працівники КУ "Центр надання соціальних послуг" спільно з працівниками сектору "Служба у справах дітей" Теофіпольської селищної ради, головним інспектором ВЗНС ХРУ ГУДСНС України у Хмельницькій області, працівниками поліції, старостами та працівниками закладу освіти здійснили обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Всього було обстежено 12 сімей, де виховується 19 дітей.

За результатами обстеження склали акти оцінки потреб сім'ї, з батьками проведені профілактичні бесіди, роз’яснили вимоги законодавства щодо відповідального батьківства за створення належних умов для проживання, виховання та розвитку дітей, дано терміни на виправлення недоліків.

У ході роботи спеціалісти поспілкувалися з сім’ями та нагадали їм основні правила пожежної безпеки у побуті, причини виникнення пожеж, нагадали про правила експлуатації електричних приладів. Особливо наголосили на дотриманні правил користування пічним опаленням!!!

Також провели бесіди щодо недопущення пустощів з вогнем малолітніх дітей та паління у нетверезому стані, що дуже часто призводить до фатальних наслідків.

Крім того, надали рекомендації щодо покращення протипожежного захисту помешкань. Для того, щоб громадяни не забували поради та дотримувалися правил безпечної поведінки, наприкінці бесід їм вручали тематичні листівки.

Спеціалістами Центру проаналізовано стан забезпечення сімей продуктами харчування, медикаментами, теплим одягом на зимовий період.

Шановні громадяни, дотримуйтесь правил пожежної безпеки у побуті! Пам’ятайте, що Ваша безпека залежить тільки від Вас, а відповідальність – рятує життя!

Нагадуємо!!!

Адміністративна відповідальність за ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов'язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей (ст. 184 КУпАП).

Діти заслуговують на щасливе дитинство!!!

За інформацією КУ "Центр надання соціальних послуг"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь