A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

В рамках роботи на своєму окрузі здійснила прийом громадян народний депутат України Олена Копанчук спільно з селищним головою Михайлом Тененевим

Дата: 15.11.2021 08:16
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

09 листопада в рамках роботи на своєму окрузі здійснила прийом громадян народний депутат України Олена Копанчук спільно з селищним головою Михайлом Тененевим, заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Юлією Карбовською, головою Хмельницької обласної державної адміністрації Сергієм Гамалієм та головою Хмельницької районної державної адміністрації Денисом Дунцем.

Було проведено огляд будівельних робіт Центру надання адміністративних послуг смт Теофіполь, який будується за новітніми технологіями, де зовсім скоро жителі громади зможуть отримати 215 адміністративних послуг у різних сферах діяльності.

Після цього відбулася зустріч з колективом та батьками дітей, які відвідують заклад дошкільної освіти "Орлятко" с. Святець. Наразі у ЗДО триває реконструкція приміщень, адже при наявному населенні працездатного віку є проблема влаштування дітей у дитячий садок, оскільки існуюча будівля не дозволяє повною мірою сформувати групи та забезпечити місце для сну, ігор, харчування та гігієни. Садочок побудований у 60-х роках. Останні 20 років, через брак коштів, щорічно проводилися лише поточні ремонтні роботи.

Завданнями проєкту "Реконструкція (з добудовою) Святецького закладу дошкільної освіти "Орлятко" по вул. Центральна 70А в с. Святець Теофіпольського району Хмельницької області", який реалізовується за сприяння Олени Копанчук, є реконструкція внутрішніх приміщень та добудова з забезпеченням доступності особам з обмеженими можливостями та іншим маломобільним групам населення, повна заміна даху, утеплення приміщення, влаштування системи опалення та вентиляції, повна заміна електричних мереж, влаштування системи водопроводу та каналізації, виконання протипожежних заходів, придбання меблів та іншого технологічного устаткування.

Також відвідали Теофіпольський НВК "ЗОШ І ст.-гімназія" та Базалійську ЗОШ І-ІІІ ступенів. Особливу увагу Олена Євгенівна звернула на харчоблоки закладів освіти і наголосила, щодо необхідності підготовки документації на ремонт. Адже завдяки реформі шкільного харчування, яка впроваджується за ініціативи Першої леді Олени Зеленської є можливість їх модернізувати.

На завершення поїздки народний депутат України та селищний голова поспілкувалися із жителями смт Базалія та учнями Базалійської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Приємно вразила активність та небайдужість молоді до життя селища.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь