A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Відбулася робоча нарада керівників, кухарів та відповідальних за звітність по харчуванню закладів освіти

Дата: 29.10.2021 12:42
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

????28 жовтня 2021 року відбулася робоча нарада керівників, кухарів та відповідальних за звітність по харчуванню закладів освіти під керівництвом заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Юлії Карбовської та Валентини Бабак.

????Під час заходу було розглянуто питання про стан захворюваності на коронавірус COVID-19 у Теофіпольській громаді, підсумки обстеження закладів освіти Держпродспоживслужбою, налагодження співпраці між постачальниками продуктів харчування і закладами освіти, введення бухгалтерського обліку та звітності в частині організації харчування в освітніх установах та організацію навчального процесу в період карантину.

????Також заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Валентина Бабак вручила керівникам сертифікати від громадської організації "ЦЕНТР ОСВІТНІХ РЕФОРМ "НАШІ ДІТИ" на безкоштовне встановлення електронного засобу навчального призначення «Дидактичний мультимедійний контент KM MEDIA Ed Profi» для Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Теофіпольського НВК «ЗОШ І ступеня-гімназія», Базалійської ЗОШ І-ІІІ ст., Поляхівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - колегіум», Човгузівської гімназії.

????Сертифікати були надані для нашої громади в рамках Меморандуму про співробітництво між Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України», ГО «Центр освітніх реформ «Наші діти» та Теофіпольською селищною радою, проєкту «Інноваційний прорив».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь