A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Відбулося урочисте відкриття КУ «Агенція місцевого розвитку» Теофіпольської селищної ради та 20-го в Україні, другого в Хмельницькій області, Центру Всеукраїнської мережі безкоштовних відкритих освітньо-культурних просторів – Гончаренко Центру

Дата: 27.10.2021 12:22
Кількість переглядів: 421

Фото без опису

26 жовтня 2021 року відбулося урочисте відкриття КУ «Агенція місцевого розвитку» Теофіпольської селищної ради та 20-го в Україні, другого в Хмельницькій області, Центру Всеукраїнської мережі безкоштовних відкритих освітньо-культурних просторів – Гончаренко Центру.

Агенція і Центр – це освітянсько-культурний проєкт створений на засадах партнерства. Він дає можливість створити умови для творчого, інтелектуального, духовного і фізичного розвитку жителів громади, задовольнити освітньо-культурні потреби молоді у самоосвіті та самореалізації.

Це значний крок у розвитку нашої громади!

В урочистому відкритті закладів взяли участь селищний голова Михайло Тененев, заступниці селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Валентина Бабак та Юлія Карбовська, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Людмила Стецюк, голова громадської організації «ВИ.МОВА», фінансова директорка проєкту «Гончаренко Центр» Валентина Шульц, керівниця проєкту «Гончаренко Центр» Марія Донець, директорка «Агенції місцевого розвитку» та «Гончаренко Центру в Теофіполі» Лілія Архіпович, а також усі бажаючі розділити приємні моменти радості. Крім того, до такої визначної події в онлайн-режимі до вітань долучився засновник проєкту, народний депутат України Олексій Гончаренко.

Після привітань захід продовжили у форматі «світове кафе», який передбачав спілкування з метою обміну знаннями, спільне обговорення актуальних тем, де кожен зміг висловити свою думку щодо освітніх, культурних та інших процесів та обговорити їх.

- Я дуже хочу, щоб жителі нашої громади мали можливість розвивати свій потенціал, пізнавати і відкривати для себе нові можливості. Ми лише сприятимемо цьому, - зазначив під час обговорення селищний голова Михайло Тененев.

Головна мета цих закладів – надихнути й надати людям будь-якого віку можливість набути навичок та отримати знання, що стануть їм у пригоді. Для цього будуть впроваджуватися нові способи навчання та викладання.

Англійська для дітей та дорослих, окремий курс підготовки до ЗНО, курс фінансової грамотності, тренінг з профорієнтації для підлітків – усі освітні програми, які можливо відвідати в «Гончаренко Центрі», базуються на сучасних методиках. А викладають їх досвідчені педагоги. І головне, всі освітні програми центру безкоштовні.

Тому приєднуйтеся!

За детальною інформацією звертайтеся за адресою: смт Теофіполь вул. Небесної Сотні, 9а (будинок культури, 2-й поверх)

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь