A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

На території Теофіпольщини активно працює громадська організація «Благодійний центр «ДОВІРА», яка допомагає вразливим та соціально незахищеним верствам населення

Дата: 26.10.2021 09:40
Кількість переглядів: 438

Фото без опису

Вже четверний рік поспіль на території Теофіпольщини активно працює громадська організація «Благодійний центр «ДОВІРА», яка допомагає вразливим та соціально незахищеним верствам населення.

Мета діяльності – сприяти у забезпеченні кризових сімей необхідними ресурсами для їх повноцінного життя, шляхом реалізації різних соціальних проєктів допомогти сім’ям знаходити вихід із складних ситуацій.

За понад три роки роботи засновники ГО досягнули значних результатів: на сьогодні вони опікують більш як 50 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, де діти повернуті з інтернатних закладів, діти з особливими потребами, сім’ї, де є випадки вчинення сімейного насильства та багато інших. Організація допомагає продуктовими наборами, ліками, одягом і взуттям, забезпечує дітей необхідними матеріалами для їх навчання та розвитку, надає матеріальну та психологічну підтримку.

ГО «Благодійний центр «Довіра» на сьогодні реалізовує такі проєкти??:

??Денний центр соціально – педагогічної та духовної роботи з дітьми;

??Благодійний магазин для соціально незахищених верст населення (пункт взаємодопомоги);

??Будинок матері та дитини «Добра мама»;

??Адресна допомога сім’ям.

Будинок матері та дитини «Добра мама» - новий соціальний проєкт ГО «Благодійний центр «Довіра». Його мета захистити дітей, що виховуються у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Будинок матері та дитини надає різні види допомоги??:

??можливість тимчасового проживання (до 36 місяців);

??допомога в організації харчування;

??надання психологічної допомоги та моральної підтримки, зокрема, в аналізі життєвих ситуацій, визначенні основних проблем та шляхів їх розв’язання, складенні плану виходу зі складної життєвої ситуації, зміцненні (відновленні) родинних зв’язків, з питань догляду за дітьми раннього віку, їх розвитку та виховання;

??підтримка та розвиток соціальних навичок, планування бюджету (раціональне використання коштів).

Молоді матері, випускники інтернатних закладів, які не мають власного житла, мають проблеми соціального характеру, не спроможні самостійно виховувати дітей (через брак відповідних навичок) мають унікальну можливість – змінити своє життя, здобути потрібні уміння та накопичити кошти на власне житло саме завдяки перебуванню у Будинку матері та дитини.

Діяльність громадської організації здійснюється виключно за кошти благодійних внесків. Теофіпольська селищна рада не залишається осторонь доброї справи та в міру можливостей також надає підтримку громадській організації задля майбутнього сотні дітей, які сьогодні зростають у сім’ях обтяжених бідністю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь