A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Хмельницька обласна комісія з ТЕБ та НС вирішила посилити карантин з 23 жовтня на території області.

Дата: 21.10.2021 13:23
Кількість переглядів: 379

Фото без опису

??Хмельницька обласна комісія з ТЕБ та НС вирішила посилити карантин з 23 жовтня на території області.

????Вчора, 20 жовтня 2021 року, відбулося позачергове засідання Хмельницької обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

?????"Область опинилася на порозі червоної зони, тому, щоб не допустити локдауну та зменшити темпи поширення COVID-19 серед мешканців, необхідно визначитися із додатковими протиепідемічними заходами та активізувати вакцинальну кампанію", - зауважив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Тюрін.

??Відповідно до рішення комісії ринки, заклади торгівлі, кіоски, магазини, супермаркети працюватимуть виключно за умов розрахунку – 1 особа на 10 квадратних метрів та за умови вакцинації всіх працівників хоча б однією дозою вакцини (жовті сертифікати) або наявності у них негативних ПЛР-тестів.

??Закладам сфери послуг (перукарні, салони краси), готелям та хостелам можна буде працювати виключно за умови вакцинації всіх працівників хоча б однією дозою вакцини (жовті сертифікати) або наявності у них негативних ПЛР-тестів.

?? За таких самих умов працюватимуть ресторани, кафе, спортзали, фітнес -центри, басейни, театри, кінотеатри. Там додатково вимагатимуть документи про вакцинацію від відвідувачів. Заклади харчування можуть працювати тільки на 50% наповненості і не довше ніж до 23 години вечора.

??Проведення всіх масових заходів в регіоні теж дозволятиметься за умови наявності в організаторів та відвідувачів негативного результату тестування або вакцинації.

????Крім того, комісія рекомендувала органам місцевого самоврядування розглянути питання щодо продовження канікул або проведення дистанційного навчання в закладах освіти з 25 жовтня.

Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь