A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Захист прав на землю: безоплатна правова допомога власникам та орендарям земельних ділянок

Дата: 21.10.2021 09:29
Кількість переглядів: 344

Фото без опису

"Чи можу я продати свою землю, якщо вона знаходиться в оренді?" "Як достроково розірвати договір оренди? Як передати землю у спадщину?" "Що робити, якщо сусід самовільно захопив мою ділянку?" Протягом січня – вересня цього року до системи безоплатної правової допомоги (БПД) надійшло понад 41,4 тис. звернень із ???? земельних питань.

?????«Найпоширеніші правові питання у сфері земельних правовідносин, з якими звертаються люди до системи безоплатної правової допомоги – безоплатна передача земельної ділянки, припинення договору оренди, присвоєння кадастрового номера, встановлення меж ділянки, порядок укладення договору купівлі-продажу землі», – розповідає в. о. директора Координаційного центру з надання правової допомоги Олександр Баранов.

Про все це представники ?????ЗМІ мали можливість дізнатися під час престурів ???? на тему «Надання безоплатної правової допомоги у сфері земельних відносин», що відбулися протягом жовтня та листопада у п’яти регіонах України – Миколаївській, Запорізькій, Полтавській, Волинській та Кіровоградській областях.

Детальніше про надання безоплатної правової допомоги з земельних питань, престури, а також "земельні" кейси системи БПД читайте на нашому сайті: https://bit.ly/3awiXVV

https://bit.ly/3awiXVV

А тако ж у разі виникнення додаткових питань громадяни можуть звернутися до працівників бюро у телефонному режимі з 9:00- 18:00 за телефоном 38(044) 2-02-03.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь