A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

Урочистості з нагоди відзначення Дня захисника та захисниці України!

Дата: 14.10.2021 17:38
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

14 жовтня – особлива дата для кожного українця. У день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці ми вшановуємо захисників рідної землі. День захисника України – свято, яке уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів батьківщини на всіх етапах її історії. Впродовж останніх буремних подій ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові на Сході України. Героїчні подвиги наших захисників назавжди залишаться в нашій пам'яті та історії, а самовідданість та віра в перемогу надихатимуть нас і надалі, додають сил та наснаги йти вперед та перемагати!

14 жовтня з нагоди відзначення Дня захисника України та Дня українського козацтва біля Пам'ятного знака усім захисникам суверенної, незалежної, Богом благословенної України відбулися урочистості.

Нагородив грамотами тих, хто зробив значний особистий внесок у захист територіальної цілісності України та звернувся з вітальними словами до присутніх селищний голова Михайло Тененев.

- В цей святковий день щиро бажаю, аби Пресвята Богородиця оберігала усіх нас, Україну, берегла життя наших захисників. Зичу всім міцного козацького здоров’я, миру, невичерпної енергії, віри, незламної волі до перемоги та патріотизму, який допоможе долати будь-які перешкоди! - побажав Михайло Михайлович.

Крім того, жителів нашої громади привітали та нагородили грамотами голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк, координатор Благодійного фонду "Ми поруч" Сергій Ковальчук та помічник народного депутата України Олени Копанчук Ольга Філіппова.

Також з привітаннями виступили голова громадської організації "Операція об'єднаних сил" Василь Яцух та Керуючий Хмельницької Єпархії Православної Церкви України Владика Павло, який благословив військовослужбовців подяками.

Далі хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять всіх тих, хто віддав своє життя заради захисту України та поклали квіти біля Пам'ятного знаку.

Після урочистостей усі вирушили до храму, де помолилися і преклонилися до частинки мощей святого великомученика і цілителя Пантелеймона, які для храму передали зі Святої Гори Афон. До речі, відтепер вони будуть зберігатися у нашому храмі постійно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь