A A A K K K
для людей із порушенням зору
Теофіпольська селищна рада
Хмельницький район, Хмельницька область

У Теофіпольській громаді відзначили День захисника і захисниці України

Дата: 14.10.2021 15:33
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

У Теофіпольській громаді відзначили День захисника України

Сьогодні, 14 жовтня, на Теофіпольщині було проведено автопробіг місцями поховання Героїв антитерористичної операції на сході України, наших земляків, з нагоди відзначення Дня захисника України. У дійстві взяли участь селищний голова Михайло Тененев, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Юлія Карбовська, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Людмила Стецюк та усі, хто бажав віддати честь та шану полеглим борцям за незалежність України.

Хто не любить своєї країни, той нічого любити не може. Наші хлопці, яких могили уквітчувались різнобарв'ям квітів, над якими в той день лунали слова щирої вдячності, по-справжньому були відданими синами України, бо покинули усе і пішли воювати за те, аби ми з вами й далі продовжували жити та радіти кожному новому дню.

Шлях автопробігу в честь Героїв пролягав за маршрутом: Теофіполь-Турівка-Рідка-Поляхова-Волиця-Волиця-Польова-Колки-Ординці-Василівка-Борщівка-Базалія-Єлизаветпіль-Новоіванівка-Гальчинці-Шибено-Ільківці-Воронівці-Немиринці-Лисогірка-Святець-Човгузів-Теофіполь (140 км).

На кожній могилі провели короткі виступи, під час яких розповідали про загиблого воїна, поетичним словом підкреслювали велич його любові до України. І щоразу поруч із надгробним пам'ятником з тихою скорботою та жертовною шляхетністю стояли найближчі родичі загиблих. Неможливо словами описати їх біль. Наш біль. Адже смерть Героїв - це величезна втрата для всієї країни...

Герої не вмирають, вони живуть в наших серцях!

Слава Україні!

Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь